DPA

For komponister og tekstforfattere

Nyheder

Find nyt fra DPA her, mød nye medlemmer og dyk ned i nye udgivelser. Du kan også tilmelde dig DPA's månedlige nyhedsbrev Ord & Toner og ellers holde dig opdateret via: facebook.com/dpaorg og Instagram: @dpa_musik
DPA's telefoner er lukket fredag d. 14. februar.
Kom helt i sangskrivningens maskinrum til dette arrangement med Marcus Winther-John, Pilfinger og Anya, hvor der også er mulighed for at få feedback på din sangskrivning. Arrangementet er for alle medlemmer af Koda.
3. marts afholder vi årets første temaaften for vækstlagsmedlemmer under overskriften: 'Økonomien som sangskriver og producer i vækstlaget'.
Årets første leder fra DPA's formand.
Udvid dit netværk, skriv nye sange og få et indblik i musikbranchen i Los Angeles. Ansøg om at komme med på den næste netværkstur til L.A. arrangeret af DPA. Alle medlemmer af Koda kan ansøge.
Lad din stemme blive hørt - sæt kryds i kalenderen allerede nu.
Kom med på vækstlagscamp for unge sangskrivere i Thyregod.
Nordjylland har fået nyt samlingssted for jer, der arbejder med musik. DPA var med til at åbne det nye KORMA: Kompetencecenter for Rytmisk Musik Aalborg
DPA holder lukket fra fredag den 20. december kl. 15.00 og åbner igen mandag den 6. januar.
Foto: Nordkolleg
Ansøg senest den 15. januar, hvis du vil med på opholdet, hvor du får netværk i den tyske musikbranche. Alle medlemmer af Koda kan ansøge.
Kom til infomøde den 20. januar om Koda Kultur og de legater, du kan søge i 2020.
Som medlem af DPA kan du få rabat på din akkreditering til SPOT Festivalen, der løber af stablen fra den 30. april. til 3. maj.
Sidste frist for tilmelding i dag!
Kom til Songwriters Masterclass den 3. december. Der er ikke mange pladser tilbage, så skynd dig at sende din tilmelding!
Da Mads Langer var i L.A. modtog Marcus Winther-John prisen på hans vegne. Foto: Kim Vadskær
Mads Langer, var en af medlemmerne der modtog en påskønnelsespris fra kollegaerne i søndags til DPA's årlige festaften. Læs DPA's formand Niels Mosumgaards tale til Mads Langer her og se Mads Langers takkevideo.

Sider