DPA

For komponister og tekstforfattere

Nyheder

Find nyt fra DPA her, mød nye medlemmer og dyk ned i nye udgivelser. Du kan også tilmelde dig DPA's månedlige nyhedsbrev Ord & Toner og ellers holde dig opdateret via: facebook.com/dpaorg og Instagram: @dpa_musik
Lydens Hus og DPA præsenterer et skræddersyet udviklingsforløb med fokus på professionalisering, netværk og udvikling af din musikforretning. Så er du sangskriver/producer og musikiværksætter - så søg senest 6. september.
DPA’s formand Niels Mosumgaard kigger tilbage på sommeren, hvor Covid-19 aflyste festivaler, revyer og koncerter, hvor en af Danmarks største komponister gik bort, og hvor en konflikt med amerikanske YouTube er i fuld gang.
I denne uge løber NordicLA’s virtuelle camp af stablen. Her kan du læse om en af de danske deltageres oplevelse med campen.
Kom og mød dine kollegaer 18. august, hvor DPA inviterer alle medlemmer til den årlige sommerbar på terrassen.
DPA-kontoret holder sommerferie og er derfor lukket i hele juli.
Formand Niels Mosumgaard mødtes med Elisabeth Gjerluff Nielsen for at lytte til hendes kritik og fortælle om foreningens strategi.
Kom ind i sangskrivernes værksted med Pilfinger, Anya og Marcus Winther-John, når vi holder Songwriters Masterclass i en særlig livestream-udgave.
Tak for en rigtig god generalforsamling! Mød DPA’s nye bestyrelse og suppleanter her.
Er du ung talentfuld sangskriver, så søg om at komme med på en uges vækstlagscamp i hyggelige rammer i det jyske.
Hvad gør man når man ikke kan mødes fysisk og holde sessions? Det spurgte vi tre dygtige sangskrivere og producere om, da vi holdt masterclass i online sessions med Sylvester Sivertsen, Viktoria Siff Hansen og Thomas Stengaard.
Her kan du få et overblik over ansøgningsfristerne på de Koda Kultur-legater, som DPA administrerer.
Mød de kandidater der stiller op til DPA’s generalforsamling 2020.
Man kan ikke flyve til L.A., men det betyder ikke, at man ikke kan arbejde med nogle af de virkelig dygtige folk fra den amerikanske musikbranche! Nu kan du søge om at komme med på en virtuel camp, der forener Norden og Los Angeles.
DPA bliver desværre nødt til at rykke vores generalforsamling til den 9. juni kl. 17 i håbet om, at man der må samles mere end 10 personer.
Er du sangskriver/producer med ambitioner om at få din musik ud på det tyske marked? Så søg om at komme med på ”Germany meets the Songwriters/Producers of Denmark” på Reeperbahn 2020 - senest den 15. juni.

Sider