DPA

For komponister og tekstforfattere

Nyheder

Find nyt fra DPA her, mød nye medlemmer og dyk ned i nye udgivelser. Du kan også tilmelde dig DPA's månedlige nyhedsbrev Ord & Toner og ellers holde dig opdateret via: facebook.com/dpaorg og Instagram: @dpa_musik
Hvad gør man når man ikke kan mødes fysisk og holde sessions? Det spurgte vi tre dygtige sangskrivere og producere om, da vi holdt masterclass i online sessions med Sylvester Sivertsen, Viktoria Siff Hansen og Thomas Stengaard.
Her kan du få et overblik over ansøgningsfristerne på de Koda Kultur-legater, som DPA administrerer.
Mød de kandidater der stiller op til DPA’s generalforsamling 2020.
Man kan ikke flyve til L.A., men det betyder ikke, at man ikke kan arbejde med nogle af de virkelig dygtige folk fra den amerikanske musikbranche! Nu kan du søge om at komme med på en virtuel camp, der forener Norden og Los Angeles.
DPA bliver desværre nødt til at rykke vores generalforsamling til den 9. juni kl. 17 i håbet om, at man der må samles mere end 10 personer.
Er du sangskriver/producer med ambitioner om at få din musik ud på det tyske marked? Så søg om at komme med på ”Germany meets the Songwriters/Producers of Denmark” på Reeperbahn 2020 - senest den 15. juni.
Kom til online masterclass på onsdag, hvor Søren Mikkelsen fra Medley Studios fortæller hvordan man får mixet vokalen, så den sidder lige i skabet!
Kunne du tænke dig at være med til en uges sangskrivning på Samsø? Ansøgningsfrist d. 22. maj. Ugen er arrangeret af Peter Busborg, Søren Skov, Søren Jacobsen og Ivan Pedersen.
DPA inviterer i samarbejde med Lydens Hus/Erhvervshuset Sjælland til webinar om midlertidige støtteordninger.
Den 6. maj holder DPA 'Masterclass: Online sessions', hvor Viktoria Siff Hansen, Sylvester Sivertsen og Thomas Stengaard vil dele ud af deres erfaringer med at holde sessions i coronatider.
I lyset af coronakrisen udvides rammerne for akut eksportpuljen midlertidigt, så eksport - forstået som rejseaktivitet - ikke er et krav.
Ivan Pedersen – tidligere DPA-formand – fylder 70 år den 22. april.
DPA holder påskelukket fra skærtorsdag til og med 2. påskedag. God påske!
Der er nu åbent for kunstnertilmeldinger til Spil Dansk Ugen 2020. Læs mere om DPA’s projekter her, og hvordan du tilmelder dig.
Her kan du få et overblik over tiltag og hjælp, der kan være relevant for dig, der har mistede indtægter i forbindelse med coronakrisen.

Sider