DPA

For komponister og tekstforfattere

Bliv medlem

Jeg vil gerne søge om medlemskab i DPA - foreningen for komponister, sangskrivere, producere og tekstforfattere.

Vær opmærksom på, at man ikke kan være medlem af flere komponistforeninger under Koda samtidig. Optages du i DPA, skal du selv sørge for at få meldt dig ud af din tidligere forening med det samme.
Du skal være medlem af Koda for at kunne blive medlem af DPA.
Indtastes uden bindestreg. Har du ikke et dansk CPR-nr. skal du indtaste din fødselsdato efterfulgt af fire nuller (0000). Dit CPR-nr. bruges i forbindelse med skattefradrag for dit kontingent, udbetaling af legater - og behandles til alle tider fortroligt.
Fx rettigheder til kompositioner/tekster anvendt i revy, musicals, i syngespil, teaterforestillinger. Alt sammen rettigheder som ikke forvaltes gennem Koda (men som efter aftale kan forvaltes gennem Koda-Dramatik)
Bestillingshonorar: Et honorar som komponist/tekstforfatter modtager ved bestilling af ny musik til et specifikt formål, fx et defineret beløb aftalt mellem en komponist og en filmproducent for musik til en tv-serie, en spillefilm/dokumentarfilm o.l.
Hvis du ikke har andre indtægter som musikskaber/tekstforfatter end din Koda, så spring feltet over.
Du finder dokumentationen under 'Mit Koda'. Upload fil af typen: word, pdf eller excel. Max 5mb.
Når du bliver medlem hos DPA eller søger nogle af DPA’s legater eller tilbud indsamler og behandler vi dine persondata. DPA benytter sig af dine data for at kunne behandle legatansøgninger, udbetale legater og kommunikere i forbindelse med forskellige sager og medlemsrelaterede aktiviteter, ansøgning af vores legater, udbetaling af vores legater eller juridisk bistand. Jeg giver hermed tilladelse til at DPA må bruge mine indtastede oplysninger til behandlingen af ansøgningen. Jeg bekræfter samtidig at jeg har læst DPA's persondatapolitik 


Husk: 

  • at orientere dig i foreningens vedtægter
  • at du ikke kan være medlem af flere komponistforeninger under Koda (som DJBFA eller DKF)
  • du godt kan være medlem af både DPA og fagforbund som fx DAF eller DMF.

Vigtigt: Din ansøgning om medlemskab er ikke modtaget hos DPA før, du har modtaget en kopi af ansøgningen på e-mail.

Har du spørgsmål til DPA, vores medlemstilbud eller tilmeldingsformularen, så er du altid velkommen til at ringe til DPA's sekretariat på 33 12 00 85 eller sende os en e-mail: mai-britt@dpa.org.