Meld dig ind i DPA

Vil du være en del af et netværk af professionelle musikskabere? Så bliv medlem af DPA.

Meld dig ind nu

Det rigtige netværk er afgørende i arbejdet som sangskriver, producer, tekstforfatter og komponist. Som medlem af DPA, bliver du del af et netværk af professionelle musikskabere i Danmark. Du bliver del af en organisation, der har fokus på dine vilkår og som arbejder for at forbedre dem hver eneste dag.

Har du spørgsmål til medlemskabet er du meget velkommen til at skrive til Oliver Aabo på oliver@dpa.org.

vores medlemmer siger

DPA har gennem årene haft stor betydning for mig og mange andre danske sangskrivere. DPA har altid været parat til at støtte nye danske projekter, og den har gang på gang givet os den styrke, det er at vide, at man ikke står alene.

Keld Heick

DPA tilbyder dig sparring, medlemsarrangementer og mulighed for at komme med dine ideer til projekter, der gavner fx netværk, eksport og vækstlaget inden for kommerciel og populær musik i Danmark. Som medlem af DPA får du desuden mulighed for at få ophold i DPA’s hus i Sydfrankrig samt invitation til den store årlige medlemsfest, hvor du kan møde dine kollegaer.

To typer medlemsskab

Almindeligt medlemskab

For dig der tjener mere end 4.000 kr. årligt i Koda eller har store rettigheder

Meld dig ind nu

Vækstlagsmedlemskab

For dig der tjener mindre end 4000 kr. årligt i Koda

Meld dig ind nu

Er du sangskriver på vej, men har ikke tjent Koda nok endnu? Vil du have et netværk og sparring på din karriere som musikskaber? Så har du mulighed for at blive vækstlagsmedlem i DPA. Vækstlagsmedlemskabet er halv pris og gælder for 2 år. Som vækstlagsmedlem har man dog ikke stemmeret til generalforsamlinger og kan ikke stille op til bestyrelsen.

Om medlemskabet

Medlemskabet koster 1.200 kr. om året for et almindeligt medlemskab. Vækstlagsmedlemskab koster 600 kr. Kontingentet er fradragsberettiget.

Har du ikke haft en indtjening på 4.000 kr. hvert år de sidste to år eller 30.000 kr. sidste år, kan du søge vores vækstlagsmedlemskab. Vækstlagsmedlemskabet gælder for 2 år og koster kun 600 kr. om året. Som vækstlagsmedlem har man dog ikke stemmeret til generalforsamlinger og kan ikke stille op til bestyrelsen.

For at blive medlem af DPA, skal du være medlem af Koda. Er du ikke det, kan du blive det her.

Er du medlem af en udenlandsk rettighedsorganisation, er det muligt at få et delt medlemskab. Læs mere om det her.

Nej, du kan ikke være medlem af DPA samtidig med at du er medlem af DKF eller DJBFA/Autor. Du kan godt være medlem af DPA og et fagforbund (fx DAF eller DMF) samtidigt.

Ja. Har du ikke en Koda-indtjening på over 4.000 årligt, men i stedet indtægter fra rettigheder på teater, musicals, film eller arbejder som arrangør af musik til det kommercielle marked, kan du ansøge om medlemskab på baggrund af dette. Det gør du via formularen til almindeligt medlemskab. Her skal du uploade dokumentation for dine indtægter (fx kontrakter, samarbejdsaftaler, Copydan), samt beskrive dit virke. Herefter vil DPA's bestyrelse tage stilling til dit medlemskab.