Vækstlagscamp

Kom på camp med discowax/One Seven - kun for vækstlagsmedlemmer af DPA.

17. oktober 2023

DPA præsenterer endnu en gang i samarbejde med pladeselskaberne disco:wax og One Seven Music, samt publisheren One Seven Publishing en camp eksklusivt for DPA’s vækstlagsmedlemmer!

 

disco:wax/One Seven er et Danmarks mest succesfulde pladeselskaber/publishere med store internationale navne som Martin Jensen, Lost Frequencies og Calum Scott og danske navne som The Minds of 99 og Lord Siva.  

 

Campen er en unik mulighed for at få skabt eller udvidet sine forbindelser til branchen - men også for at få sin musik placeret enten hos disco:wax'/One Sevens artister.

 

Sangene, der skabes på campen, vil kunne blive pitchet til artister af disco:wax/One Seven. Efterfølgende vil de ikke være eksklusivt bundet til hverken disco:wax eller One Seven. Dvs. du vil altså selv have mulighed for at bruge sangene, som du finder passende, uden at skulle afgive noget af din egen publishing.  

 

Tid og sted

Campen vil foregå i disco:wax lokaler på Nørrebro, onsdag 22. november til fredag 24. november. Campen afsluttes fredag eftermiddag med en lyttesession, hvor der gives feedback på sangene.

 

Ansøgning
Der er et begrænset antal pladser på campen. For at deltage skal du ansøge med følgende:

  • 3 numre du har skrevet/co-skrevet og/eller produceret/co-produceret (skriv din rolle)

  • En kort tekst om dig selv og hvorfor du gerne vil deltage

  • Om du vil deltage som sangskriver, producer, artist eller et mix

 

Send din ansøgning til dpa@dpa.org – senest 6. november.

 

Du skal være vækstlagsmedlem af DPA for at kunne søge. Er du ikke vækstlagsmedlem endnu, så se hvordan du kan blive det her.