Vækstlagscamp

I samarbejde med Disco:wax og Oneseven holder DPA camp eksklusivt for vækstlagsmedlemmer.

23. august 2022

Til efteråret laver DPA i samarbejde med pladeselskabet Disco:wax og publisheren Oneseven en camp eksklusivt for DPA’s vækstlagsmedlemmer!

Disco:wax/Oneseven er et Danmarks mest succesfulde pladeselskaber/publishere med store internationale navne som DJ Martin Jensen, Lost Frequencies og Callum Scott og danske navne som Minds of 99 og Lord Siva.  

Campen er en unik mulighed for at få skabt eller udvidet sine forbindelser til branchen - men også for at få sin musik placeret enten hos Disco:wax' danske artister eller hos artister i deres store internationale netværk. 

 

Deltagerne vil blive introduceret til A&R’s og få direkte feedback på deres musik. Desuden vil der være et oplæg om livet som sangskriver af Julie Aagaard og Stine Kinck, der begge lever af at skrive sange for danske og internationale artister. 

Sangene, der skabes på campen, vil kunne blive pitchet til artister af Disco:wax/Oneseven. Efterfølgende vil de ikke være eksklusivt bundet til hverken Disco:wax eller Oneseven. Dvs. du vil altså selv have mulighed for at bruge sangene, som du finder passende, uden at skulle afgive noget af din egen publishing.  

 

Tid og sted

Campen vil foregå i Disco:wax lokaler på Nørrebro, onsdag 2. november til fredag 4. november.

Ansøgning
Der er et begrænset antal pladser på campen. For at deltage skal du ansøge med følgende:

  • 3 numre du har skrevet/co-skrevet og/eller produceret/co-produceret (skriv din rolle)

  • En kort tekst om dig selv og hvorfor du gerne vil deltage

  • Om du vil deltage som sangskriver, producer, artist eller et mix

 

Send din ansøgning til oliver@dpa.org – senest 1. oktober.

Du skal være vækstlagsmedlem af DPA for at kunne søge. Er du ikke medlem? Læs mere og søg om medlemskab her.