Vækstlagsaften: Få dit projekt ud i verden

Så er der kommet ny dato for den næste vækstlagsaften: 14. oktober. Tilmeld dig her!

DPA inviterer alle vækstlagsmedlemmer til en temaaften med fokus på dét spørgsmål man som upcoming i musikbranchen altid stiller: ”Hvordan får jeg hul igennem?”. Vi ser på hvordan du kan få dit projekt ud i verden og ud i branchen.

 

Aftenen bliver en åben snak, hvor du kan stille spørgsmål og dele udfordringer. Julie Aagard og Caroline Ravn, der begge sidder i DPA’s bestyrelse, vil deltage i snakken og komme med gode råd fra deres erfaring som hhv. sangskriver/artist og manager. Vi vil snakke om hvordan man kan brande sig selv som producer, sangskriver og artist og hvilke do’s and dont’s der er i forbindelse med at få sit projekt ud i verden.

 

Efter snakken kan du blive hængende og hygge med de andre vækstlagsmedlemmer over en øl og lidt pizza.

 

Tid og sted

Torsdag 14. oktober

Kl. 17-20

Lautrupsgade 9, 5.

2100 København Ø

 

Tilmelding

Tilmeld dig her. Der er et begrænset antal pladser.

Er du nysgerrig på DPA’s vækstlagsmedlemskab, men endnu ikke blevet medlem, er du velkommen til at deltage, hvis der er plads. Læs mere om vækstlagsmedlemskabet her.

 

Julie Aagaard er sangskriver, producer, journalist og artist under kunstnernavnet KIll J.

Med ca. 13 års erfaring i branchen har hun arbejdet i ind- og udland med musik og musikformidling. Med har en bred vifte af samarbejder med bl.a publishere, labels, producere og artister deler hun ud af sine erfaringer med at bygge en karriere i branchen og metoder til hvorledes vi kan få et projekt til at vokse.

Som artist er hun signet på No3 I Skandinavien og På Nettwerk Music Group i USA, Canada, Storbritannien og Tyskland. Som sangskriver har fået placeret sin musik i bl.a. USA, Stor Britannien, Australien, Kina, Sydkorea, Frankrig og arbejdet med udenlandske navne som Chainsmokers, (Columbia/Sony), HONNE (Atlantic),  Jarami (RCA), Clarence Clarity (Bella Union), Nicky Romero (RCA), M-Phazes Liam Howe, Oceaán (Chess Club), Zebra Katz (Mad Decent), TOKiMONSTA (Young Art Records).

Før hun indtrådte i DPAs bestyrelse, sad hun desuden i flere af foreningens legatudvalg og har det seneste år været involveret i DPAs arbejde vedrørende sangskriveres rettigheder og betaling i form af fees og master-procenter.

Hun er desuden nyligt indsat som fagansvarlig på Danish Songwriting Academy. 

 

Caroline Ravn har primært sin gang omkring managers, pladeselskaber, festivaler mm. Til dagligt går hun på Music Management på RMC, og arbejder i Junobird med producer og manager, Birk Storm, med artisterne Nicklas Sahl, PRISMA og Soon.

Med sit fokus på management, som jo ofte er limen mellem alle de øvrige aktører i branchen, har Caroline generelt en bred viden om alt fra PR, fondsansøgning, labelarbejde, kontrakter generelt, netværksskabelse osv., og i øvrigt et stort netværk af kontakter, som hun gerne deler ud af, hvor det kunne give mening.