Vækstlagsaften

Den 29. september inviterer DPA vækstlagsmedlemmer til temaaften under overskriften "Gør din musik til en business - hvad er næste skridt?", hvor Soleima og Ole Bjørn vil være i panelet.

Vækstlagsaften: ”Gør din musik til en business - hvad er næste skridt?

Mange drømmer om at gøre musikken til deres levevej. Men hvordan går det egentlig fra at være en hobby til faktisk at blive et arbejde? Det fokuserer vi på til næste temaaften for DPA’s vækstlagsmedlemmer.

Her har vi inviteret to personer, der har formået at tage netop det skridt – sanger og sangskriver Soleima og producer Ole Bjørn. De vil fortælle om deres vej til en professionel karriere, balancen mellem hobby og arbejde, mellem kunst og det kommercielle – og meget mere.

Bagefter vil der være lidt snacks og drikke samt mulighed for at tale med andre vækstlagsmedlemmer.

Tid og sted

Tirsdag d. 29. september
Kl. 17-19
Lautrupsgade 9, 2100 København Ø

Tilmelding

Arrangementet er kun for DPA’s vækstlagsmedlemmer. Som vækstlagsmedlem er du dog velkommen til at medbringe en ven eller kollega, der kunne være interesseret i at blive medlem af DPA.

Der er et begrænset antal pladser. Tilmeld dig via oliver@dpa.org. Vil du have en gæst med, så skriv dennes fulde navn i tilmeldingen.

Bliv vækstlagsmedlem i DPA

Er du upcoming sangskriver eller producer og vil du være en del af et netværk af professionelle musikskabere? Vækstlagsmedlemskabet er for dig, der endnu ikke har den Koda-indtjening, der skal til for at blive almindelig medlem af DPA, men gerne vil have sparring, netværk og arrangementer som det her. Læs mere her.

Soleima har de sidste par år taget landet med storm med sin alternative pop. Nummeret ”Breath” fra debutalbummet har over 2 millioner streams på Spotify alene, mens nummeret ”Low Life” har fået over 7 millioner streams og blev af Billboard kåret som en af årets oversete popnumre i 2018. Og med et nyt album ude i år, har Soleima ikke tænkt sig at sætte farten ned lige foreløbigt.

Ole Bjørn er veletableret Københavnsk producer der havde sit store gennembrud i 2003 som pianist, sangskriver og producer i det danske rockband Dúné. Efter bruddet med Dúné i 2018 har Ole Bjørn lagt artistkarrieren på hylden og i stedet fokuseret udelukkende på sin producerkarriere hvor han har haft stor succes som producer for danske navne som Malte Ebert, Ankerstjerne, Clara, Gulddreng, Patrick Dorgan og international navne som svenske SVEA og LA-baserede Maya B. 

Billede af Soleima: Daren Ankenman