DPA

For komponister og tekstforfattere

Bliv vækstlagsmedlem af DPA

Er du sangskriver på vej? Vil du have et netværk og sparring på din karriere som musikskaber?

DPA er en interesseorganisation for cirka 1.000 danske sangskrivere, komponister, producere og tekstforfattere, der arbejder kreativt og markedsorienteret i både Danmark og udlandet.

Et medlemskab af DPA kræver en vis indkomst fra Koda for at sikre en professionel medlemsskare. Men da mange yngre sangskrivere oplever, at det navnlig er i de første år, de har brug for sparring og netværk, har DPA valgt at lancere et nyt vækstlagsmedlemskab. 

”Vi skal hjælpe de unge, der måske står med dårlige kontrakttilbud eller mangler netværk i udlandet. I DPA er der så meget erfaring samlet og en dag er det de unge sangskrivere, der vil være den garvede medlemskreds, der så forhåbentlig hjælper de næste på vej. Kun sådan kan vi blive ved med at få den danske scene for musikskabere til at udvikle sig. Så jeg er rigtig glad for, at DPA nu kan tilbyde et vækstlagsmedlemskab”, siger formand for DPA, Niels Mosumgaard.

Som vækstlagsmedlem bliver du bl.a. inviteret med til DPA’s årlige medlemsfest, hvor der er rig mulighed for at møde dine kollegaer i branchen. Se billeder fra sidste års medlemsfest her

Som vækstlagsmedlem betaler du nedsat kontingent på 600 kr. Vækstlagsmedlemskabet varer udgangspunktet 2 år, hvorefter du forhåbentlig har fået skabt så meget musik, og derved optjent nok i Koda til at blive fuldgyldigt medlem af DPA (læs mere om et fuldgyldigt medlemskab af DPA her).

Du har desværre ikke stemmeret ved DPAs generalforsamling, og kan heller ikke stille op til bestyrelsen.

Bliv del af DPA’s netværk?
DPA har cirka 1.000 medlemmer. Mød 3 af dem her:
Mathilde Falch: http://dpa.org/moed-et-medlem-mathilde-falch
Freja Kirk: http://dpa.org/moed-et-medlem-freja-kirk
Pharfar: http://dpa.org/moed-et-medlem-pharfar

Du er på vej til at blive professionel – og DPA vil gerne hjælpe dig på vejen
Udfyld formularen hvis du gerne vil søge om at blive vækstlagsmedlem. Der kan gå op til 1 måned, før du modtager svar, da hver ansøgning behandles personligt af DPA's bestyrelse, der mødes en gang om måneden. Det vægtes højt, at du arbejder seriøst og målrettet med din musik, at du skaber værker og har en plan for eller udsigt til KODA-indtjening i løbet af de næste to år.

Vil du høre mere om DPA eller vækstlagsmedlemskabet kontakt Caroline på caroline@dpa.org

Vær opmærksom på, at du kun kan være vækstlagsmedlem hos en komponistforening under Koda - ikke både i DPA og fx DJBFA.

Indtastes uden bindestreg. Har du ikke et dansk CPR-nr. skal du indtaste din fødselsdato efterfulgt af fire nuller (0000). Dit CPR-nr. bruges i forbindelse med skattefradrag for dit kontingent, udbetaling af legater - og behandles til alle tider fortroligt.
Du skal være medlem af Koda for at kunne blive vækstlagsmedlem i DPA.
KODA: 4000 kr.to år i træk eller 30.000 på ét år
Når du bliver medlem hos DPA eller søger nogle af DPA’s legater eller tilbud indsamler og behandler vi dine persondata. DPA benytter sig af dine data for at kunne behandle legatansøgninger, udbetale legater og kommunikere i forbindelse med forskellige sager og medlemsrelaterede aktiviteter, ansøgning af vores legater, udbetaling af vores legater eller juridisk bistand. Jeg giver hermed tilladelse til at DPA må bruge mine indtastede oplysninger til behandlingen af ansøgningen. Jeg bekræfter samtidig at jeg har læst DPA's persondatapolitik