Nyt hus i L.A. til sangskriverne og producerne

DPA har lejet en ny arbejdsbolig i Los Angeles, der kan søges af alle Koda-medlemmer.

4. maj 2022

Endelig er det igen muligt for sangskrivere og producere at tage til L.A. og skabe musik og udvide deres netværk. Corona satte en brat stopper for de transatlantiske rejser, der ellers er afgørende for et lille musikmarked som Danmark. Men nu er de danske sangskrivere begyndt at rejse mod L.A. igen, og DPA har benyttet coronatiden til at finde et endnu bedre hus end det, foreningen har lejet siden 2016.

Det nye hus, der ligger i Beachwood-området, har DPA lejet sammen med Finnish Music Creators og Finnish Musician’s Union:

”Samarbejdet med Finland gør det muligt at leje et større hus i et virkelig godt område i L.A., og derudover giver det mulighed for Kodas medlemmer for både at få udvidet deres netværk i L.A. og samtidig få nye kontakter i Norden, da der kommer til at være både danske og finske sangskrivere og producere i huset”, fortæller DPA’s forperson Tobias Stenkjær om det danske/finske hus i L.A.

Søg om ophold i DPA’s L.A. hus
Arbejdsboligen i L.A. står til rådighed for professionelle sangskrivere, producere og tekstforfattere, der arbejder markedsorienteret. DPA støtter arbejdsophold i forbindelse med møder, co-writing, netværksarbejde og skabelse af ny musik. Projektet skal involvere samarbejdspartnere, der kan fremme eksport af musikken. Der kan også ansøges om støtte til flyudgifter og øvrige transportudgifter som fx billeje, studieudgifter m.m. Ophold i huset er på 1 uge. For at få tildelt et værelse i huset skal du sende en ansøgning, der bliver bedømt af et fagudvalg bestående af sangskrivere og producere.

 

Du kan søge om ophold i DPA’s hus i L.A. her.

Næste frist er 27. maj og du vil få svar senest tre uger herefter. Ophold kan søges fra 1. august og året ud.

Se billeder og læs mere her.

DPA’s hus i L.A. er finansieret af Kodas kulturelle midler.