Camp Carve the North

Er du vækstlagsmedlem i DPA og vil du være med til at skabe musik til upcoming artister? Så søg om at kom med på Camp Carve the North.

Er du vækstlagsmedlem i DPA og vil du være med til at skabe musik til upcoming artister? Så søg om at kom med på Camp Carve the North.

 

Campen foregår fra den 18. til 24. juni i den tidligere statsminister Jens Otto Kraghs gamle sommerhus ved den nordjyske vestkyst. På campen vil der hver dag blive afholdt sessions, som hver vil bestå af en sangskriver, en producer og en artist. Som udgangspunkt vil der blive skrevet til artistens eget projekt. Der er plads til 12 mennesker på campen, der henvender sig til musikskabere i vækstlaget. Der vil efterfølgende være mulighed for feedback fra mere etablerede navne.

 

Søg senest 3. juni

Vil du med campen? Så send en ansøgning til oliver@dpa.org, senest 3. juni. Det er kun vækstlagsmedlemmer i DPA, der kan søge.

Ansøgningen skal indeholde:

  • 1-3 linjer om hvem du er som musikskaber, og hvorfor du ønsker at deltage på campen

  • Om du ansøger som sangskriver/producer/artist eller flere

  • 2-3 lydfiler eller links med musik du har været med til at skrive

 

Praktisk information

Camp Carve the North foregår i sommerhuset Lille Skiveren tæt ved byen Skiveren mellem Hirtshals og Skagen 18.-24. juni.

Det koster 500 kr. at deltage. Beløbet dækker overnatning og forplejning hele ugen.

Du skal selv stå for transport, men det vil være muligt at få et lift fra Aalborg.

 

Er du ikke vækstlagsmedlem? Se hvordan du kan blive det her.

Har du spørgsmål til campen kan du skrive til Martin Helmundt Bastiansen på martin.h.bastiansen@gmail.com eller Caroline Ravn på caroline@dpa.org.