Writing Camp i London

Nu har du mulighed for at ansøge om en plads på ’London Writing Camp’. Ansøgningsfristen er 20. september.

Nu har du mulighed for at ansøge om en plads på ’London Writing Camp’, som foregår over fire dage i Noatune Studios, der ligger i Hackney’s kreative hotspot Netil House i London.

 

De danske sangskrivere sættes sammen i skrivehold med erfarne sangskrivere/producere fra den britiske musikbranche. Holdene vil typisk bestå af en artist, producer og top-liner. 

 

Campen afrundes med en lyttesession og networking-aften i Noatune Studios, hvor der vil være rig mulighed for at møde relevante aktører i Londons musikbranche.

 

Formålet med campen er at styrke netværket mellem danske og britiske sangskrivere, producere og artister. 

 

Tid og sted
Campen foregår i London.
Ankomst 25. oktober, skrivesessions fra den 26. til den 29. oktober.

 

Transport og ophold:
Hvis du får en plads på turen, er det inklusiv:
5 overnatninger (mandag - lørdag)
Transport til/fra København-London.

 

Du skal selv dække transport rundt i London og forplejning under opholdet. Der gøres opmærksom på at deltagere selv skal sørge for at have gyldig coronapas eller undersøge og overholde reglerne for indrejse til England. Der skal yderligere tages en PCR-test for egen regning på 2. dagen efter ankomst i London, selv med gyldig coronapas. Hvis reglerne ændrer sig, vil deltagerne blive gjort opmærksom på dette.

 

Søg senest den 20. september
Du skal sende et kort CV/bio samt en motiveret ansøgning på max 1 side, samt 2-3 sange som du har været med til at skrive/producere, hvor din rolle i skriveprocessen fremgår. Skriv gerne om du vil skrive til et specifikt projekt og hvorfor det britiske marked er interessant for dig. 
Send din ansøgning til oliver@dpa.org


Alle medlemmer af Koda kan søge om en plads.

Alle ansøgninger vil blive screenet af sangskriver Soluna Samay, der også er tovholder på projektet, og producer Kasper Larsen.

Campen er muliggjort af midler fra Koda Kultur.