Vi ses i Aarhus!

Se hvor du kan møde DPA på Spot, og hvordan du kan få rabat på din Spot+-billet.

Om en måned er der endelig SPOT i Aarhus, og DPA er med. Se her hvor du kan mødes os og hvilke fordele du får som medlem.

 

Torsdagsbar med DPA og Heartbeat Management
DPA og Heartbeat Management inviterer til torsdagsbar under SPOT Festival. Her er alle medlemmer, kollegaer og samarbejdspartnere velkommen til lidt at spise og drikke i Heartbeat Managements lokaler i Aarhus. Vi glæder os til at ser jer!

Facebook-event
Torsdag den 16. september kl. 16-18
Heartbeat Management, Vester Allé 7, 1 tv., 8000 Aarhus C 
 

 

Debat om bedre vilkår for sangskrivere
2021 er året, hvor sangskrivere er gået sammen for at kaste lys på den ubalance, der er imellem den musik, de skaber og den indkomst, de tjener. I bl.a. England og Danmark skaber sangskrivere overskrifter i medierne, og dette har medført, at DPA har præsenteret nye retningslinjer for, hvordan man kan forhandle honorarer som sangskriver. DPA’s forperson Tobias Stenkjær og bestyrelsesmedlem Julie Aagaard er blandt paneldeltagerne.
Fredag den 17. september kl. 12-12.45 på Radisson (kræver SPOT+-billet)

 

Rabat på din SPOT billet
Som medlem af DPA har du mulighed for at få rabat på din akkreditering til årets Spot Festival. Du kan få Spot+-billetten, med adgang til festivalens samlede indhold (musikprogram og seminar/konference/vidensdeling), til 700 kr. inkl. moms. Billetten koster normalt 950 kr.

Vil du have rabatten, så skriv til oliver@dpa.org.


Vi ses i Aarhus den 16.-17. september!

Foto: Phie Beckett Stenbæk