Vækstlagsaften: Storytelling og sociale medier

Kom til vækstlagsaften og bliv stærkere i din storytelling og på sociale medier. 20. april kl. 17-20.

31. marts 2022

Styrk din personlige fortælling og få et stærkere brand på de sociale medier! DPA inviterer til vækstlagsaften med fokus på den kommunikative del af ens forretning.

 

Det kan være svært – men det er utroligt vigtigt, hvis man vil have professionel karriere som sangskriver, producer eller artist. Vi håber at gøre det lidt lettere, når vi får besøg af de to kommunikationseksperter Dana Møller-San Pedro og Danni Travn.

 

Her vil Dana Møller-San Pedro holde oplæg om, hvordan man kan bruge sociale medier strategisk til at kommunikere et personligt brand og optimere sine profiler. Hvordan lægger man en strategi og opnår sine mål? Og hvilke konkrete platforme og værktøjer skal der til? Dana arbejder til daglig med at opbygge og udvikle kreative kampagner og artistprofiler som Audience Engagement Manager hos Warner Music Denmark.

 

Derudover vil Danni Travn give redskaber til, hvordan du kan skærpe din historie, så den bliver både præcis og personlig. Han er uddannet journalist og har gennem 10 år arbejdet med historiefortælling for danske musikere - herunder navne bag som MØ, The Minds of 99, Mew og Mads Langer. Han er derudover forfatter til en stribe bestsellere om danske kulturpersonligheder. 

 

Efter oplæggene vil vi køre en workshop i miniformat, hvor deltagerne skal arbejde med deres egne ting, fx pitch, bio eller andet materiale til SoMe, hvor både Danni og Dana vil give feedback undervejs.

 

Vi slutter som altid af med pizza, øl og hygge.

 

Tid og sted

Onsdag 20. april

Kl. 17-20

Lautrupsgade 9, 5. sal

2100 København Ø

 

Tilmelding

Tilmeld dig på oliver@dpa.org.

Alle vækstlagsmedlemmer i DPA kan deltage.