Vækstlagsaften: Publishing

Kom til DPA’s vækstlagsaften d. 24. april og bliv klogere på publishing.

17. april 2024

Vækstlagsaften

Den 24. april afholder DPA endnu engang vækstlagsaften, hvor du denne gang kan blive klogere på publishing. I den forbindelse præsenterer DPA et panel, som vil dele ud af deres egne erfaringer inden for publishing og writing. I løbet af aftenen vil de bl.a. vil komme ind på hvad en publisher helt præcist laver, hvordan samarbejdet mellem artist og publisher foregår, hvilken betydning dette samarbejde har og meget mere.

Undervejs vil der være snacks og drikkevarer, samt tid til at stille dine egne spørgsmål til panelet. Herefter er der pizza og mulighed for at tale med andre vækstlagsmedlemmer.

 

Panelet du kan møde til vækstlagsaftenen består af:

Hisham Maroun, WAS Entertainment

Steffen Strojeck, Official Music

Celine Svanbäck, Official Music

 

Tid og sted

Onsdag d. 24. april

Kl. 17 -20

Lautrupsgade 9, 2100 København Ø

 

Tilmelding

Tilmeld dig arrangementet via formularen her.

Arrangementet er målrettet DPA’s vækstlagsmedlemmer, men almindelige medlemmer er også meget velkomne. Der er et begrænset antal pladser, så husk at tilmelde dig snarest muligt.

Bliv vækstlagsmedlem i DPA

Er du upcoming sangskriver eller producer og vil du være en del af et netværk af professionelle musikskabere? Vækstlagsmedlemskabet er for dig, der endnu ikke har den Koda-indtjening, der skal til for at blive almindelig medlem af DPA, men gerne vil have sparring, netværk og muligheden for at deltage i flere arrangementer som dette. Du kan ansøge om at blive vækstlagsmedlem i DPA her: https://dpa.org/meld-dig-ind-i-dpa