Vækstlagsaften: Feedback sessions

DPA inviterer vækstlagsmedlemmer til en aften med mulighed for at få individuel feedback fra en producer, sangskriver, A&R eller publisher.

Denne vækstlagsaften er lidt anderledes end vi plejer. Her får du nemlig mulighed for at få feedback på din musik fra en producer, sangskriver, A&R eller publisher.

Måske er du producer, og vil gerne vide hvordan dine produktioner bliver mere dynamiske eller hvilke plug-ins du skal bruge. Måske er du sangskriver, og vil have konkrete tips til nogle af dine sange. Eller du vil måske gerne høre hvordan du kan arbejde hen mod at blive signet af et pladeselskab eller en publisher.

Få feedback af

Viktoria Siff er en succesfuld dansk sanger og sangskriver som har skrevet sange for Alicia Keys, Macy Gray, Stanaj, Austn, Krewella, Medina, Giorgia, Boyzone og mange flere. Hun har haft flere top 1s-10s og 20s i UK, Skandinavien og Japan under bæltet og hendes første single release i USA gik platin. Derudover har hun været vokalcoach for acts som 5 Seconds of Summer og While She Sleeps og nu har hun også selv trådt ind i lyset med sit eget soloprojekt SIFF.

David Mørup har i mange år været go-to producer for nogle af de største danske artister herunder Suspekt, Scarlet Pleasure, Carpark North og senest Clara, men har de seneste år fokuseret på det internationale marked. Han arbejder nu med nogle af de mest prominente professionelle sangskrivere i særligt USA og UK, ligesom han arbejder direkte med artister såsom Maggie Lindemann, Cheat Codes, Sigala, Ella Henderson, John Newman m.fl.

Julia Bratland har siden 2019 arbejdet som A&R og Product Manager hos Universal Music Denmark. Hendes arbejde består primært i at finde og udvikle nyt talent og etablere nye karrierer, og genremæssigt spænder hendes artister fra pop over dansk hip hop/R’n’B til dance. For tiden arbejder hun bl.a. med navne som BATHSHEBA, Angående Mig, LittGloss, Simsey, Muri, MOODY m.fl.

Carl-Emil Stampe er A&R hos publisher og management Tigerspring, som repræsenterer en håndfuld Skandinaviske og UK sangskrivere og producere, som blandt andet har arbejdet med artister som Dua Lipa, Pink, Maroon 5, Mø, Sigrid, Chainsmokers med flere. Carl-Emil har hovedfokus på Skandinavien, hvor han repræsentere Tigersprings producere, som har arbejdet med artister som Clara, Lord Siva, Karl William, Jada, Lukas Graham, Nicklas Sahl, Mø med flere og arbejder desuden tæt sammen med Tigersprings engelske afdeling mht. scouting.

 

Tid og sted

Torsdag d. 5. november

17-20

Hos Tigerspring, Store Strandstræde 9, 1255 København K

Tilmelding

Arrangementet er som altid kun for vækstlagsmedlemmer, og der et begrænset antal pladser. Af samme årsag vil det denne gang ikke være muligt at få en gæst med.

Tilmelding sker til Oliver på oliver@dpa.org, og ved tilmelding skal du skrive, hvilke(n) panelist(er) du ønsker at få feedback af, i prioriteret rækkefølge. Tilmelding lukker mandag den 26. oktober.

Vi overholder selvfølgelig gældende retningslinjer ift. Covid-19 til arrangementet.