Vækstlagsaften: Få overblikket over musikbranchen

Få et værdifuldt overblik over de mange aktører i musikbranchen, og et konkret værktøj du kan bruge fremadrettet. Kom til vækstlagsaften 17. februar.

27. januar 2022

Hvad er forskellen på Koda, NCB og Gramex? Hvordan er værdikæden for rettighederne på dine værker? Og hvor tjener du hvilke penge?

 

Ja, det lyder tørt. Men det lover vi at det ikke bliver! I stedet kan vi love et essentielt og uvurderligt overblik over de mange aktører i musikbranchen. Du får et konkret værktøj, som du kan tage med dig i karrieren.

 

Få styr på hvordan det hele hænger sammen, når vi laver en mapping af musikbranchen. Andreas Nielsen fra Koda kommer og holder oplæg, og vil give dig det forkromede overblik.

 

Andreas Nielsen er Key Account Director i Koda, hvor han står for en blanding af forretningsudvikling og brobygning i forhold til Kodas forlagsmedlemmer. Før Koda arbejdede Andreas for Crunchy Tunes (Junior Senior, Jenny Wilson, The Raveonettes etc.), hvor han var ansvarlig for den daglige drift af forlaget. Andreas er endvidere medstifter af The Big Oil Recording Company (Gents, Blikfang, Sekuoia etc.) og er uddannet MSc. i Finance & Strategic Management fra Copenhagen Business School.

 

Til sidst byder vi som altid på lidt øl, sodavand og pizza.

 

Tilmelding

TILMELD DIG HER

Arrangementet er kun for vækstlagsmedlemmer i DPA.

Der er et begrænset antal pladser.

 

Tid og sted

Torsdag 17. februar

Kl. 17-20

Lautrupsgade 9, 5.

2100 København Ø