Tracks by women - forløb for kvindelige producere

DPA og Edition Wilhelm Hansen præsenterer et forløb for kvindelige trackproducere henover efteråret. Søg senest 19. september.

Tracks by women - forløb for kvindelige producere

DPA og Edition Wilhelm Hansen præsenterer et forløb for kvindelige trackproducere. Forløbet kommer til at køre hen over efteråret af tre omgange, og du vil få mulighed for at udvikle dig teknisk og kreativt som producer, blive klogere på musikbranchen samt få et netværk af andre kvindelige upcoming producere.

 

Hvem kan søge?

Forløbet er for kvinder, transpersoner og non-binære. Du skal være seriøs og ambitiøs om din producerkarriere, hvor du gerne er primært trackproducer og producere til andre end dig selv.

Alle medlemmer af Koda kan søge.

 

Sådan søger du

Send max en halv sides motiveret ansøgning og 1-3 af dine produktioner til oliver@dpa.org. Musikken kan være mp3-filer eller links til Spotify, Soundcloud e.l.

Der er ansøgningsfrist 19. september.

 

Program for forløbet

’En dag i maskinrummet’ med Pitchshifters.

4./5. oktober kl. 15-18 i København

Producerduoen Pitchshifters består af Thor Nørgaard og Mads Møller. De har arbejdet sammen med internationale navne som Pharrell Williams, Chris Brown, Wyclef og Action Bronson. Derudover har de haft hits med en lang række danske navne – bl.a. Medina, Hjalmer, Andreas Odbjerg, Kidd, Bro, Outlandish, Lydmor, Specktors og mange flere.

 

’Workflow og kreativ proces’ med Fanny Hultman

18. oktober kl. 14-16 (online)

Fanny Hultman har produceret for SKAAR, Maximillian, SHY Martin og LÉON og blev i 2021 nomineret som Årets Producer ved Svensk Grammis.

 

’Musikbranche og karriere’ med Anne Meldal Nørgaard og Patrick Payberg

10. november i Roskilde

Har du spørgsmål til forløbet er du velkommen til at skrive til oliver@dpa.org.

Forløbet er muliggjort med midler fra Koda Kultur.