Tracks by Women 2022

Tracks by Women er et producerakademi for kvinder, transpersoner og non-binære – præsenteret af DPA, Edition Wilhelm Hansen og Danish Songwriting Academy. Bliv en del af det - søg senest 16. marts.

28. februar 2022

Tracks by Women er et producerakademi for kvinder, transpersoner og non-binære – præsenteret af DPA, Edition Wilhelm Hansen og Danish Songwriting Academy.

 

Producerakademiet er et forløb, der kører hen over foråret 2022. Her kan du udvikle dig som trackproducer både teknisk og kreativt, når etablerede producere inviterer dig inden for i deres værksted, og går i dybden med deres og dine produktioner.

 

På Tracks by Women bliver du klædt på til en karriere i musikbranchen med viden, redskaber og et unikt netværk af andre kvindelige producere.

 

Hvem kan søge?

Forløbet er for kvinder, transpersoner og non-binære. Du skal være seriøs og ambitiøs om din producerkarriere, hvor du gerne er primært trackproducer og producere til andre end dig selv.

Alle medlemmer af Koda kan søge.

 

Sådan søger du - frist 16. marts

Send max en halv sides motiveret ansøgning og 1-3 af dine produktioner gennem Koda Kultur her.

Der er ansøgningsfrist 16. marts. Har du spørgsmål til ansøgningen eller forløbet generelt, er du velkommen til at skrive til oliver@dpa.org.

 

Program for Tracks by Women 2022

#1 I studiet med… Pitchshifters

29. og 30. marts 15-18 (hold deles op)

Nogle af Danmarks mest succesfulde producere, Pitchshifters, inviterer indenfor i deres studie på Islands Brygge. Her vil de gå igennem nogle af de hits, de har produceret. Bliv klogere på processen fra idé til færdig sang og dyk ned i plug-ins, vokaler og meget mere.

Der vil også være mulighed for at få feedback på dine egne produktioner.

Producerduoen Pitchshifters består af Thor Nørgaard og Mads Møller. De har arbejdet sammen med internationale navne som Pharrell Williams, Chris Brown, Wyclef og Action Bronson. Derudover har de haft hits med en lang række danske navne – bl.a. Medina, Hjalmer, Andreas Odbjerg, Kidd, Bro, Outlandish, Lydmor, Specktors og mange flere.

 

#2 Projektledelse

6. april 9.30 – 12.30

På Danish Songwriting Academy (mulighed for at være med online).

Kom med en undervisningsgang af faget 'projektledelse' på Danish Songwriting Academy. Projektledelsesfaget på Danish Songwriting Academy har til hovedformål at forberede de studerende på, hvordan man projektleder sig eget talent. I faget får de studerende forskellige værktøjer til, hvordan man tilgår kreativ projektledelse, og de bliver også coachet i performance praksisser, assertiv kommunikation og stresshåndtering. Faget undervises af Rasmus Damsholt og Cille Veje.

 

#3 Sangskrivningsworkshop

Dato TBA - på Danish Songwriting Academy

Mere info kommer.

 

#4 I studiet med… Fanny Hultman

27. april

Endnu en tur i producerværkstedet, denne gang med den succesrige svenske producer Fanny Hultman. Her vil der også blive mulighed for at nørde produktion fuldt ud. Vi kommer også til at snakke om det at være kvinde i et mandsdomineret fag. Der vil også være mulighed for at stille Fanny spørgsmål til din karriere og produktioner.

 

Fanny Hultman har produceret for SKAAR, Maximillian, SHY Martin og LÉON og blev i 2021 nomineret som Årets Producer ved Svensk Grammis.

 

#5 Branchesnak og afslutning

18. maj

Hør mere om hvordan musikselskabet WAS Entertaintment arbejder med deres sangskrivere og producere, og deres fokus på at bekæmpe den skæve kønsbalance i musikbranchen.

Vi slutter forløbet af med øl og hygge sidst på eftermiddagen.