Tracks by 2024

Tracks by - producerakademi for kvinder, transpersoner og non-binære. Søg senest d. 2. august.

24. juni 2024

Tracks By er et producerakademi for kvinder, transpersoner og non-binære – præsenteret af DPA, Edition Wilhelm Hansen og Danish Songwriting Academy.

Producerakademiet er et forløb, der kører hen over efteråret 2024. Gennem forløbet får du mulighed for at udvikle dig som trackproducer både teknisk og kreativt, når etablerede producere inviterer dig indenfor i deres værksted og går i dybden med deres og dine produktioner.

På Tracks By møder du også branchepersoner, der hjælper dig med at blive klædt på til en karriere i musikbranchen med viden og redskaber. Herudover giver forløbet dig også et unikt netværk af andre producere.

 

Hvem kan søge?

Forløbet er for kvinder, transpersoner og non-binære. Du skal være seriøs og ambitiøs om din producerkarriere, hvor du gerne er primært trackproducer og producerer til andre end dig selv.

Alle medlemmer af Koda kan søge.

 

Sådan søger du

Din ansøgning skal indeholde:

  • 1-3 af dine egne produktioner

  • En halv sides motiveret ansøgning

  • CV/bio (inkl. dine pronominer)

➡️SØG GENNEM KODA KULTUR HER (søges under 'Medlemstilbud)⬅️

Der er ansøgningsfrist d. 2. august kl. 15.00. Har du spørgsmål til ansøgningen eller forløbet generelt, er du velkommen til at skrive til oliver@dpa.org eller kjm@ewh.dk.

Du kan læse om tidligere forløb her og finde mere information her.

Program for Tracks by 2024

Du skal kunne deltage på alle følgende datoer.

#1 Intro – 26. august

Til intromødet vil du møde dine medproducere på forløbet og blive introduceret for organisationerne bag Tracks By. Vi bliver introduceret til hinandens musik og snakker om, hvad vi vil have ud af forløbet.

Der vil være mad og drikke.

 

#2 Tracks by… Ashibah – 28. august

Vi går i producerværkstedet med Ashibah. Ashibah er producer, artist og sangskriver inden for house-genren. Her vil hun tage os med ind bag nogle af hendes produktioner og fortælle, hvordan de er blevet til. Der vil også være rig mulighed for at stille Ashibah spørgsmål, og I vil få en opgave, som der vil være feedback på gangen efter.

Ashibah er inspireret af sin rige kulturelle arv og kommer fra Danmark med rødder i Cairo, Egypten, hvor hun boede, indtil hun var 19 år, før hun for nyligt flyttede til Brasilien, der er blevet som et andet hjem for musikeren. Hun har bl.a. haft det globale hit og nr. 2 på Beatport ”We Found Love”. Ashibah har allerede taget Sydamerika med storm ved at optræde på festivaler som Lollapalooza, Rock in Rio og Só Track Boa.

#3 Feedback by… Ashibah – 11. September

Vi mødes igen med Ashibah, hvor I får feedback på jeres produktioner.

#4 Tracks by… TĀLĀ – 18. September

Vi går igen i producerværkstedet denne gang med den britiske producer og sangskriver Jasmin Tadjiky, også kendt under aliaset TĀLĀ. Hun vil gå i dybden med sine produktioner og sine til tider ukonventionelle arbejdsmetoder, og der vil være mulighed for at stille spørgsmål.

TĀLĀ er vokset op i England med en iransk far og en engelsk mor, og hendes musikalske dannelse trækker tråde over hele verden. Hun har samarbejdet med kunstnere fra Egypten, Tyrkiet, Sydkorea og Indonesien, og hendes samarbejde med BANKS på ”Wolfpack” i 2015 kickstartede TĀLĀ's overgang til især at fokusere på elektronisk produktion.

TĀLĀ var hovedproducer på BANKS’ seneste album ”Serpentina” fra 2022 og på ”Champagne Problems” af ENNY. Hun har lavet remixes for Katy Perry og Dermot Kennedy, undervist i Production Masterclasses hos Aulart, og hun har også produceret musik for brands som Missoni, Bose og Nike.

#5 Ressourcer og rådgivning med Viktoria Sif – 25. september

I denne del af forløbet får I en introduktion til forskellige dele af musikbranchen og information om, hvilke ressourcer der er til rådighed for jer heriblandt legater m.m.

Stifteren af databasen GENiE (Gender Equality Networks in Europe), Grace Goodwin, vil give et oplæg om baggrunden for databasen og vise jer, hvordan I kan bruge den.

Den danske sangskriver Viktoria Sif vil dele ud af sine erfaringer i branchen og stå til rådighed for spørgsmål og karriererådgivning.

#6 Writing camp på Danish Songwriting Academy – 2-4. oktober

Vi slutter forløbet af med en sangskrivningscamp, der vil foregå over tre dage fra kl. 10-17 på Danish Songwriting Academy sammen med elever fra skolen. Her vil der være konkrete pitches fra branchen. Campen afsluttes med en lyttesession.


I DPA har vi en række Safer Space principper, der sikrer at vi alle kan være sammen på en god og tryg måde. Det forventer vi, at alle der deltager i forløbet overholder. Læs dem her.

Tracks By er muliggjort af midler fra Koda Kultur.

Foto: Grapehouse Studio