Tracks By

Tracks by - producerakademi for kvinder, transpersoner og non-binære. Søg senest 6. marts.

21. februar

Tracks By er et producerakademi for kvinder, transpersoner og non-binære – præsenteret af DPA, Edition Wilhelm Hansen og Danish Songwriting Academy.

 

Producerakademiet er et forløb, der kører hen over foråret 2023. Her kan du udvikle dig som trackproducer både teknisk og kreativt, når etablerede producere inviterer dig inden for i deres værksted, og går i dybden med deres og dine produktioner.

 

På Tracks By bliver du klædt på til en karriere i musikbranchen med viden, redskaber og et unikt netværk af andre producere.

 

Hvem kan søge?

Forløbet er for kvinder, transpersoner og non-binære. Du skal være seriøs og ambitiøs om din producerkarriere, hvor du gerne er primært trackproducer og producerer til andre end dig selv.

 

Alle medlemmer af Koda kan søge.

 

Sådan søger du

Din ansøgning skal indeholde:

  • 1-3 af dine egne produktioner

  • En halv sides motiveret ansøgning

  • CV/bio (inkl. dine pronominer)

 

ANSØG HER

OBS: Vi oplever i øjeblikket problemer med Koda Kultur-systemet. Hvis du ikke kan komme igennem kan du sende din ansøgning (inklusiv Koda medlemsnummer) til oliver@dpa.org.

Der er ansøgningsfrist 6. marts. Har du spørgsmål til ansøgningen eller forløbet generelt, er du velkommen til at skrive til oliver@dpa.org.

 

Program for Tracks by 2023

 

Du skal kunne deltage på alle følgende datoer.

 

#1 Intro – 17. marts kl. 15-17

Til intromødet vil du møde dine medproducere og blive introduceret for organisationerne bag Tracks by. Vi bliver introduceret til hinandens musik og snakker om hvad vi vil have ud af forløbet.

 

Der vil være mad og drikke.

 

#2 Tracks by… Fanny Hultman – 21. marts

Vi nørder produktioner med den succesrige svenske producer Fanny Hultman. Fanny vil dykke ned i nogle af sine egne tracks og fortælle om hendes kreative proces. Bliv klogere på processen fra idé til færdig sang og dyk ned i plug-ins, vokaler og meget mere. Vi kommer også til at snakke om det at arbejde i et mandsdomineret fag. Der vil også være mulighed for at stille Fanny spørgsmål til din karriere og produktioner.

 

Fanny Hultman har produceret for SKAAR, Maximillian, SHY Martin og LÉON og blev i 2021 nomineret som Årets Producer ved Svensk Grammis.

 

#3 Tracks by… Ashibah – 18. april

Vi går endnu en gang i producerværkstedet – denne gang med Ashibah. Ashibah er producer, artist og sangskriver indenfor house-genren. Her vil hun tage os med ind bag nogle af hendes produktioner og fortælle hvordan de er blevet til. Der vil også være rig mulighed for at stille Ashibah spørgsmål og få feedback på egne produktioner.

 

Ashibah er inspireret af sin rige kulturelle arv og kommer fra Danmark med rødder i Cairo, Egypten, hvor hun boede indtil hun var 19 år, før hun for nylig flyttede til Brasilien, der er blevet som et andet hjem for musikeren. Hun har bl.a. haft det globale hit og nr. 2 på Beatport ”We Found Love”. Ashibah har allerede taget Sydamerika med storm ved at optræde på festivaler som Lollapalooza, Rock in Rio og Só Track Boa.

 

#4 Mental sundhed og trivsel – 2. maj

Workshop om mental sundhed og trivsel i musikbranchen ved rådgiver Gitte Karvonen. Gitte er specialiseret i at rådgive mennesker, der arbejder inden for de kreative fag.

 

Til denne workshop vil Gitte Karvonen vil at skabe sig et godt arbejdsliv i musikbranchen, gennem hjælp til at opsætte mål, få struktur, håndtere præstationsangst og andet. Der vil være rig mulighed for spørgsmål.

 

Du vil derudover få tilbudt en kort privat session med Gitte efter workshoppen.

 

#5 Writing camp på Danish Songwriting Academy – 17-19. Juni

Vi slutter forløbet af med en sangskrivningscamp, der vil foregå på Danish Songwriting Academy sammen med elever fra skolen. Her vil der være konkrete pitches fra branchen. Campen afsluttes med en lyttesession.

Tracks By er muliggjort af midler fra Koda Kultur.