Tillykke til Keld Heick!

En af Danmarks største sangskrivere og mangeårigt DPA-medlem, Keld Heick, fyldte 24. februar 75 år. Vi ønsker Keld et stort tillykke med fødselsdagen!

En af Danmarks største sangskrivere og mangeårigt DPA-medlem, Keld Heick, fyldte 24. februar 75 år. Sidste år blev han sammen med Hilda Heick tildelt DPA's Ærespris. I den forbindelse sagde formand i DPA, Niels Mosumgaard, bl.a.:

"Vi taler om en karriere, der begyndte helt tilbage i 1966 med de første pigtrådshits og en ny indgang til de danske schlagere. Det betød et folkeligt gennembrud af de store, og med evnen til at følge op og forstå tidens gang, er det lykkedes at fortsætte et kæmpe turneliv og komme rundt i alle små og store ender af landet. [..] Deres sangskrivning og karriere hænger uløseligt sammen med hårdt arbejde, vedholdenhed, stædighed, åbenhed og selvrespekt.”

I deres takketale sagde Keld og Hilda Heick bl.a.:

"For aldrig har vi været så inderligt glade for at modtage en pris, som vi var ved denne lejlighed. En pris, som er givet af gode kolleger fra en forening, som vi altid har værdsat utroligt meget. Dine smukke ord, Niels, rørte os i en grad, som ingen ord kan beskrive, og for en sjælden gangs skyld var denne pris ikke til en af os – men til os begge."

DPA ønsker Keld Heick stort tillykke med de 75!

Foto: Kim Vadskær