Større diversitet!

DPA lancerer en ny pulje, hvis mål er at styrke diversiteten af sangskrivere og producere i Danmark.

November 2020

DPA lancerer en ny pulje, hvis mål er at styrke diversiteten af sangskrivere og producere i Danmark. Midlerne kan søges til enten projekter eller af enkeltpersoner, der bidrager til en øget diversitet i skabelsen af tekst og musik.

 

Meningen er at inddrage talenter og de miljøer omkring dem, som arbejder på at dygtiggøre sig og få en ramme for at styrke deres talent. Målet er en professionalisering af talentarbejdet i en musikindustri, som har brug for åbninger og ambitioner fra nye kilder.

 

Støtten uddeles efter disse kriterier:

-          Ildsjælen
Projektet/personen har adgang til en målgruppe, der bidrager til en øget diversitet blandt fremtidens musikskabere. Man skal således kunne sandsynliggøre at ens projekt bringer den målgruppe i spil og styrker målgruppens adgang til den professionelle musikbranche.

-          Talentet
Personen kan med midlerne løfte sin karriere som musikskaber over i en endnu mere professionel retning. Man vil med støtten også få et mentorforløb.

 

Støtten ligger på mellem 25.000.-50.000 kr. Med støtten stilles et krav om opfølgning og vidensdeling, så flere kan få gavn af de erfaringer, støttemodtagerne har gjort.

 

Ansøg senest den 1. december 2020 kl. 23.59. Ansøgningen skal kunne svare på, hvorfor dit projekt eller du vil øge diversiteten inden for skabere af tekst og musik i Danmark. Ansøgningen kan både sendes skriftlig eller som en video. Send din ansøgning til: oliver@dpa.org

 

Midlerne til DPA’s diversitetspulje kommer fra Copydan Tekst & Node.