Stem Sindet - med Nicklas Sahl

Workshop om mental sundhed d. 30. oktober kl. 10-13. Alle medlemmer af Koda kan tilmelde sig.

26. september 2024

Hvordan kan man stå i og håndtere presset før, under og efter en vigtig præstation? Og hvordan kan man understøtte muligheden for vedligeholdelse af motivation, mening og begejstring i et liv med musik nu og på den lange bane?

DPA præsenterer psykolog/musiker/tidligere mentaltræner i FCK's talentafdeling Simon Gents og udøvende professionel musiker/sangskriver Nicklas Sahl, der sammen har skabt en workshop, som forsøger at give svar på bl.a. disse spørgsmål.

Workshoppen består af 2 dele og varer i alt 3 timer inklusiv pause.

I del 1 deles viden fra forskning og praksis vedrørende den aktuelle trivselstilstand i den danske musikbranche. Her sættes der blandt andet fokus på, hvordan trivselstilstanden kan forstås, og hvordan udfordrende vilkår kan imødekommes og håndteres gennem viden og værktøjer, således at trivsel kan fremmes og mistrivsel forebygges.

I del 2 er der med afsæt i både eksempler fra blandt andet Nicklas´ karriere, erfaringsudveksling, teori og værktøjer fokus på, hvordan man kan håndtere presset før, under og efter en præstation. Herudover skal deltagerne sætte ord på og arbejde med grundene til, at de har valgt musikken, samt hvad der er vigtigt at holde fast i, uanset om det går op eller ned i deres karriere.

Vores forhåbning er, at deltagerne vil gå fra workshoppen med inspiration, viden og værktøjer, som kan understøtte både performance og trivsel nu og fremover samt kontakt til, hvorfor et liv med musikken er essentielt for dem.

Tid og sted
30. oktober kl. 10-13
Hos DPA på Lautrupsgade 9, 2100 København Ø

Tilmelding

Der er begrænsede pladser, og det er først-til-mølle. Workshoppen er målrettet medlemmer af Koda, der arbejder professionelt og har en aktiv karriere som musiker, sangskriver eller/og artist. På workshoppen arbejder man med konkrete værktøjer, som man kan bruge i sit arbejdsliv efterfølgende.

Tilmeld dig her.