Stem Sindet - med Nicklas Sahl

Workshop om mental sundhed. 28. februar kl. 10-13. Alle medlemmer af Koda kan tilmelde sig.

5. januar 2024

DPA præsenterer sammen med musiker Nicklas Sahl og psykolog Simon Gents fra Stem Sindet en workshop for Kodas medlemmer, hvor du kan blive klogere på, hvordan du kan håndtere mentale udfordringer, så du kan udleve din karriere med mest mulig trivsel både nu og på længere sigt.

Flere nye undersøgelser har vist, at musikere oplever mental mistrivsel i højere grad end den øvrige befolkning. Der peges i denne forbindelse blandt andet på mistrivsel i form af angst, stress, depression, lavt selvværd og manglende anerkendelse. Workshoppen vil også se hvilke udfordringer, der blandt andet ligger til grund for de bekymrende mistrivselstal og hvilke effekter udfordringerne kan have.


Hvis ovenstående har vakt din interesse, og du kan svare ja til mindst ét af følgende 3 spørgsmål, vil workshoppen være relevant for dig:

 

  • Er du interesseret i at opnå mere viden om, hvilke udfordringer den nyeste forskning især fremhæver i forbindelse med de høje mistrivselstal blandt musikere?

  • Har du selv oplevet tegn på mental mistrivsel i forbindelse med din karriere som udøvende musiker? (såsom tegn på angst, stress, depression, imposter syndrom eller lavt selvværd)?

  • Er du interesseret i at få værktøjer, som du kan bruge i mødet med de udfordringer, som et musikerliv kan indebære med henblik på at forebygge mistrivsel og styrke din trivsel, mening og motivation?

 

Tid og sted
28. februar kl. 10-13
Hos DPA på Lautrupsgade 9, 2100 København Ø

Tilmelding - venteliste
Der er begrænsede med pladser og det er først-til-mølle. Workshoppen er målrettet medlemmer af Koda, der arbejder professionelt og har en aktiv karriere som musiker, sangskriver eller/og artist. På workshoppen arbejder man med konkrete værktøjer, som man kan bruge i sit arbejdsliv efterfølgende.

OBS. Der er ikke flere pladser på workshoppen. Du kan skrive dig på venteliste, hvis der skulle komme afbud.

SKRIV DIG PÅ VENTELISTE