SPOT: Mød musikbranchen i dit eget tempo

DPA og resten af Trygt Rum Netværket inviterer til netværkstime den 3. maj på SPOT Festival.

22. april 2024

Vil du have muligheden for at udvide dit netværk i branchen i et afslappet miljø? Så kom til netværkstime med Trygt Rum på SPOT d. 3. maj. Arrangementet foregår i Palmehaven, og her får du mulighed for at møde andre artister, musikere og branchefolk, og det hele kommer til at foregå i dit eget tempo. Nøgleordene her er åbenhed og hjælpsomhed og vi byder velkommen til erfarne såvel som nye i branchen.

Tid og sted

Fredag den 3. maj 2024

Kl. 16-17

Palmehaven

Institut for (X), Skovgårdsgade 5C, 8000 Aarhus

Eventen er målrettet artister, musikere og branchefolk, der gerne vil udvide deres netværk. Der vil være friske drikkevarer og snacks.

Netværkstimen er arrangeret af Trygt Rum Netværket, der består af 15 musikorganisationer, der i fællesskab arbejder for at fremme en mere rummelig branche, hvor både mennesker og musik kan blomstre.

Trygt Rum Netværket består af DPA - professionelle sangskrivere og producere, Dansk Komponistforening, Dansk Artistforbund, Danske Agenters Sammenslutning, Dansk Musikerforbund, Danske Uafhængige Pladeselskaber, Danske Artist Managers, AUTOR, IFPI, Koda, Kunst og Kultur i Balance, Music Export Denmark, Musikforlæggerne i Danmark, ROSA og Tempi.