Songwriters masterclass med Marcus Winther-John & Joachim Ersgaard

Kom til Songwriters masterclass med Marcus Winther-John, Sophie Ziedoy og Joachim Ersgaard 3. maj. Alle medlemmer af Koda kan deltage.

30. november 2021

OBS. Ny dato - 3. maj.

”Der kan være lige så mange fremgangsmåder i sangskrivning, som der er sangskrivere. Men ét er sikkert, vi kan alle få gavn af hinandens erfaringer og tanker.” - Marcus Winther-John 

Efter en længere Coronapause er ”Songwriters masterclass” tilbage! Den 14. december inviterer DPA, DJBFA & Koda til seminar, hvor vi kigger under kølerhjelmen på sangskriverfaget i selskab med Marcus Winther-John.

For at få det maksimale ud af den utæmmede magi og inspiration, som er en del af den kreative proces, skal vi strukturere og konceptualisere. Det afprøver vi sammen for at klargøre, hvordan man får skabt den ultimative ramme om sin sang. Til at hjælpe os får vi besøg af topliner Sophie Ziedoy og producer Joachim Ersgaard.   

Vi undersøger rummet mellem kreativt kaos og effektiv struktur og inviterer dig ind i processen, når vi skriver en sang sammen på stedet. Vil du være med? 

Seminaret slutter af med lidt hygge.

Tid & sted

3. maj 2022, kl. 16:30-19:30. Lautrupsgade 9. 2100 København Ø

TILMELD DIG HER

Tilmeldingsfrist 2. maj.

Alle medlemmer af Koda kan deltage.