Seminar: AI - tips, tendenser & konsekvenser

Kom til seminar om AI onsdag den 12. juni. Tilmeld dig her.

14. maj 2024

Generativ AI er braget igennem lydmuren – og udviklingen fortsætter i et tempo, som de færreste havde forudset.

Så hvad betyder det for dig som sangskriver og komponist? Hvordan kan du bruge AI, når du skaber musik? Hvordan arbejder musikforlagene og Koda med at håndtere dine musikrettigheder i denne fagre og ny verden? Og ikke mindst – hvad siger krystalkuglen om fremtidsperspektiverne for den teknologiske udvikling og musikken?

Onsdag den 12. juni inviterer Autor, DKF, DPA, Musiklæggerne og Koda til et seminar, hvor du kan opleve DJ NOIZE og VITA DOSA demonstrere, hvordan de bruger AI i deres sangskrivning og produktion. CHRISTIAN FLØE fra GL Music gør os klogere på, hvordan AI influerer deres arbejde, mens SOFIE HVITVED, som er seniorforsker for Instituttet For Fremtidsforskning kigger ud i fremtiden. Tech Scout NICOLAI FRANCK fra Koda tager dig med i maskinrummet, hvor Koda er i gang med at skabe rammerne for forvaltningen af generativ AI i musik.
Se biografier på oplægsholderne nederst på siden.

Kom med når vi sætter fokus på, hvad AI betyder for dig!

Tid & sted
Onsdag den 12. juni 2024

Kl. 16:00-19:30

Koda, Lautrupsgade 9, 2100 København Ø


Obs! Dette er ikke et online seminar.

Tilmeldingsfrist mandag den 10. juni kl. 12.

Tilmelding

TILMELD DIG HER

Program

16:00 – Velkommen
16:10 – Sådan arbejder Koda med AI v/ Tech Scout Nicolai Franck
16:35 – AI i musikken v/ DJ Noize)
17:05 – AI i musikken v/ Vita Dosa
17:35 – Pause
17:45 – AI fra musikforlæggerens perspektiv v/ Christian Fløe Sveningsen, GL Music
18:15 – Fremtidsperspektiver i AI & musik v/ futurist Sofie Hvitved
19:00 – Social hour med en lille bid
19:30 – Tak for i dag

SANDRA VITAYARAT FREDERIKSEN er en musikproducer, vokalist og sangskriver, der tidligere har arbejdet på sine egne udgivelser under aliaset Mendoza og nu som Vita Dosa. Hun inkorporerer hyperpop-mentaliteten i sit arbejde, hvor digitale muligheder mødes med analoge arbejdsgange. Hendes inspiration spænder fra noise til trailer-musik, hvilket resulterer i en fusion af IDM, pop og punk. Hendes mål er at skabe en lyd, der er ærlig, hjerteskærende og repræsenterer en dystopisk fremtid.

 

DJ NOIZE er en dansk hip hop DJ, der har opnået stor anerkendelse i udlandet på grund af sine evner på et par Technics 1210'ere. I 1992 fik Noize sin første titel som sjællandsmester i mix. Derefter fulgte fem titler som danmarksmester frem mod år 2000. Han vandt andenpladsen i verdensmesterskaberne i 1994 og 1995, samt en førsteplads i 1996. I 1994 vandt han 'New Music Seminar DJ Battle', samt 'Turntable Techniques' i 1998. DJ Noize har indgået i en lang række samarbejder, heriblandt med den danske producer Sonny B aka DJ Typhoon på udgivelserne under titlen 'Nobody Beats The Beats'. Han har været en del af hihoppgruppen Double Mouth og er en femtedel af gruppen Majors. DJ Noize ejer virksomheden Noizeworks.

 

CHRISTIAN FLØE SVENINGSEN er partner og forlagsdirektør hos det danske uafhængige GL Music Entertaniment A/S. Han kom til virksomheden i 2013, efter en karriere, der spændte over blandt andet ledelse, label A&R, live touring og tour management. Hans arbejde spænder over kreativt udgivelses-A&R-arbejde, sangskriver- og producer-udvikling, samt sync både i en pitching- og musiksupervisionskapacitet. 

 

SOFIE HVITVED er fremtidsforsker, seniorrådgiver og mediechef ved Instituttet for Fremtidsforskning i København. Hun er særligt engageret i krydsfeltet mellem medier og teknologi, og hvordan fremtidens medielandskab kommer til at udfolde sig. Hun arbejder i øjeblikket med fremtiden for Metaverset samt er leder af projektet Future Nordic Media Landscape 2030. Sofie baggrund i mediebranchen, blandt andet hos DR (Dansk Radio) og som partner og coo i mediehuset Luksus. 

 

NICOLAI FRANCK arbejder som Tech Scout i afdelingen for forretningsudvikling i Koda, hvor særligt AI og musikrettigheder er i fokus. Nicolai har en fortid som kommunikations- og teknologispecialist i KL. Han arbejdet som tech-journalist hos DR, og som selvstændig med netmediet Techliv. Før dette arbejdede Nicolai som music manager.