Schlagerseminar 2021

Du kan nu søge om at blive del af schlagerseminaret ’Der Schlager schlägt zu’ i april 2021.

Du kan nu søge om at blive del af schlagerseminaret ’Der Schlager schlägt zu’. Seminaret bliver afholdt på kulturakademiet Nordkolleg v. Rendsburg i Schleswig-Holstein (www.nordkolleg.de) fra den 26.-30. maj 2021.

 

Schlager nyder stor kommerciel succes i de tysktalende lande, og er en overordnet fællesbetegnelse for let fængende populærmusik. Flere tidligere deltagere, har gennem deres nye netværk, fået sange udgivet i Tyskland og Østrig.

"Jeg har fået et utroligt netværk til tyske sangskrivere, producere, artister, pladeselskaber og publishere, så jeg har kunnet positionere mig på det tyske marked. Indtil videre har jeg fået cirka 10 sange udgivet med forskellige kunstnere. Deriblandt 2 sange på et major label album, der gik ind som nr. 21 på den officielle tyske album-hitliste.” fortæller Jeppe Ibsen Lund, der er sangskriver/producer og tidligere deltager på seminaret.

På schlagerseminaret skrives og produceres sange i samarbejde med tyske tekstforfattere og producere. Der skrives målrettet til artister, der søger materiale til nye udgivelser.

Underviser på seminaret er Tobias Reitz, der er Tysklands førende tekstforfatter inden for schlagermusik. Han arbejder også for Celler Schule, som er en særlig skole for tekstforfattere inden for schlager- og populærmusik. Han har afsat over 1.000 tekster til store schlagerstjerner som f.eks. Helene Fischer, Michelle m.fl. 
Undervisningen vil foregå på engelsk. Seminaret arrangeres af projektleder Micael Castor Andersen og koordinator Rasmus Hedeboe.

Ansøg senest den 25. januar

Alle medlemmer af Koda kan søge om en plads på Schlagerseminaret.
Hent og udfyld ansøgningsskemaet her og send det til oliver@dpa.org.

Ansøgningsfristen er udløbet.

Der vil være en deltagerbetaling på 3.000, der dækker overnatning og forplejning. Man skal selv stå for rejseudgifterne. Man kan prøve at søge Koda Kultur-legaterne og evt. få dækket nogle udgifter via de puljer.