Producermasterclass for kvinder

DPA og Edition Wilhelm Hansen præsenterer en online masterclass for kvindelige trackproducere med Roselilah og Pilfinger. Det foregår 3. maj og der er ansøgningsfrist 23. april.

DPA og Edition Wilhelm Hansen præsenterer en online masterclass for kvindelige trackproducere. Her får du mulighed for at lære fra producere i international klasse, når danske Lasse Kramhøft, også kendt som Pilfinger, og hollandske Roselilah deler ud af deres viden og erfaring. De vil dykke ned i eksempler fra deres egne produktioner og give feedback på deltagernes musik.

 

Hvem kan søge?

Masterclassen er for kvinder, transpersoner og non-binære. Du skal være seriøs og ambitiøs om din producerkarriere, hvor du gerne er primært trackproducer og producere til andre end dig selv.

Alle medlemmer af Koda kan søge.

 

Sådan søger du

Send et par linjer om dig selv og 1-3 af dine produktioner til oliver@dpa.org. Musikken kan være mp3/wav eller links til Spotify, Soundcloud e.l. Der er ansøgningsfrist 23. april kl. 12.

 

Tidspunkt

Mandag d. 3. maj kl. 14-16.

Masterclassen vil foregå online over Zoom og vil være på engelsk.

 

Roselilah er en hollandsk trap-producer, der på trods af sin unge alder, allerede har indtaget den hollandske hiphop-scene med sine beats. Her har hun arbejdet med blandt andre rapgruppen SFB, Sor, Dopebwoy, Murda og mange flere. Roselilah har også taget skridtet til den internationale scene, hvor hun har produceret for flere amerikanske rapper, bl.a. 21 Savage, Lil Durk og Kid Hazel. I 2020 blev hun nomineret til en Grammy for hendes arbejde på 21 Savages album.

 

Pilfinger/Lasse Kramhøft er artist, producer, sangskriver og manager, med over 250 millioner samlede streams, awards og multi platincertificeringer. Producer/rapper/sanger i gruppen Djämes Braun, men står også bag store hits for bl.a. Barbara Moleko, Topgunn, Skinz, Gulddreng, Wafande, Emil Stabil og Tessa. Fik i 2010 et #1 Billboard hit med Jordin Sparks, og har rejst over atlanten de sidste 15 år. Har bl.a. arbejdet med bl.a. Megan Trainor, Desiigner, Akon og Kid Ink. Er manager og producer i teamet Swimclubmembers sammen med Benjamin Lasnier.

 

Masterclassen er muliggjort med midler fra Koda Kultur.