Producer Clinic

To aftener i producernes tegn - 23. og 24. november.

25. november

DPA, Autor og Koda inviterer til to aftener i producernes tegn – Producer Clinic. Èn aften hvor vi skaber en produktion sammen. Og én aften med feedbacksession på dine egne producerede tracks. Til begge aftener får vi besøg af producerne Stine Drejer og Joachim Ersgaard. Alle medlemmer af Koda kan deltage i begge aftener.

 

Producer Clinic 1

Er du i gang med at producere din egen musik? Har du tjek på processen og har værktøjerne i orden? Kom til Producer Clinic, hvor vi producerer en sang sammen! Til at få dig godt fra start får vi hjælp fra to stjernedygtige producere, nemlig Stine Drejer og Joachim Ersgaard (AKA Jecho), som dels vil give dig en kort introduktion til musikproduktion og dels få dig i gang med arbejdet, når vi kaster os ud i at producere en sang i plenum. Kom og vær med!

 

23. november 2022, kl. 16:30-19:00.

Lautrupsgade 9, 2100 København Ø.

Tilmeldingsfrist 21. november kl. 12:00

 

TILMELD DIG HER

 

Producer Clinic 2

Sidder du netop nu og er i gang med at producere din egen musik? Så har du nu en unik mulighed for at ansøge om feedback på din produktion fra Stine Drejer og Joachim Ersgaard.

 

24. november, kl. 16:30-19:30

Lautrupsgade 9, 2100 København Ø

 

Da der er begrænsede pladser, så kan vi ikke garantere alle en plads, men send en ansøgning senest d. 13. november med en beskrivelse af dit projekt og evt. en lydfil til medlem@koda.dk med overskriften PRODUCER CLINIC ANSØGNING, og så vil du få svar d. 17. november.

 

OBS! Du skal selv kunne medbringe:

  • Computer med indspilnings-daw, som du selv kan navigere i.

  • Lydkort - inkl. kabler fra lydkort til højtalere.

  • Evt. midi-keyboard

  • Evt. en el-guitar og en bas til indspilning

 

Stine Drejer er producer sangskriver og artist, som er kendt for hendes eksperimenterende og udforskende måde at lave beats. Som producer har Stine arbejdet med en bred pallette af forskelige kunstnere, og uanset om hun sampler køkkentallerkner eller forvrænger lyden af et klaver, så har hun en særlig evne til at tilpasse dem de æstetiske behov den artist hun arbejder med. Stine er også artist og skaber musik til en række forskellige projekter, herunder Between mermaids and me og Valmai.

 

Joachim Ersgaard, aka Jecho, er producer og sangskriver og arbejder i Medley-studierne i København. Han har de sidste år stået bag adskillige radio-hits og arbejder blandt andet med artister som Mina Okabe, Bbybites, Patina, Mercedess og mange flere. Han er signet ved Warner/Chappell i Stockholm, og han arbejder derfor også ofte med svenske artister.