Postkort fra L.A.

I maj var fem sangskrivere og producere med på DPA's tur til L.A.

31. maj 2023

Hvert år sender DPA et hold af talentfulde sangskrivere og producere til Los Angeles på den populære netværkstur.

 

Netværksturen er skabt som et rygstød til de første skridt på det amerikanske marked, hvor deltagerne på turen får mulighed for sammen at prøve kræfter med L.A. og skabe sig et netværk i byen.

 

I år har der været så stor efterspørgsel på turen, at DPA har valgt at sende to hold afsted til storbyen. Første hold har netop været afsted her i maj.

 

På turen var holdet blandt andet forbi en dag hos OC Hit, der er ejet af DPA-medlem Thomas Barsøe, og skrive sange til unge artister og til en workshop hos den danske sangskriver Rune Westberg. Derudover blev der, traditionen tro, afholdt en netværksmiddag, der denne gang blev arrangeret af endnu et DPA-medlem, nemlig David Mørup.

 

”Netværksaftenen med David Mørup var rigtig fed. Her kom Jonas Jeberg for eksempel forbi, som vi fik snakket en del med, og de var alle gavmilde til at dele ud af deres erfaringer.”

 

Selvom der er arrangeret en række ting på forhånd, er det vigtigste på turen at engagere sit netværk og få sat sessions og møder op i byen. Det fik dette hold da også fik gjort, og der er lagt et fundament for fremtidige samarbejder i L.A.

 

”Det var både vildt inspirerende at være derovre og opleve byen samt dens musikkultur, men også at samarbejde og mødes med dem, som faktisk arbejder i Los Angeles. Jeg synes klart, at jeg fik skabt nogle nye fede relationer på turen og udvidet mit netværk i både Los Angeles og herhjemme.”

 

Netværksturen arrangeres af producer Kasper Holm Larsen og med på første tur i år var Cathrine Lassen, Mathilde Nyegaard, William Paul De Wall, Anders Johansen og Esben Zefting.

 

Netværksturen er muliggjort at midler fra Koda Kultur.