Ny pulje med svar efter 3 uger: ”Giver mulighed for at rykke hurtigt”

Den nye Akut markedspulje kan søges hele 10 gange om året, og du får svar efter 3 uger. Bliv klogere på puljen, der er for sangskrivere, producere og toplinere, der arbejder med kommerciel musik, lige her.

Det kommercielle musikmarked arbejder i højere og højere grad med kortere tidsrammer for fx sessions, camps og udgivelser – særligt internationalt, men også nationalt. Derfor har den nye Koda Kultur-pulje Akut markedspulje, der er udviklet af DPA, mange frister – hele 10 gange om året. Og der gives svar efter allerede tre uger.

 

Puljen er for sangskrivere, producere og toplinere, der arbejder med kommerciel musik og der kan søges til afsætning, talentudvikling og rejse. I februar blev de første legater fra puljen uddelt, og en af dem der modtog støtte, var sangskriver, topliner og artist Gregers Mogstad:

 

”Det er en rigtigt stor hjælp at modtage et legat fra Akut markedspulje, da det giver mulighed for at rykke hurtigt på de muligheder, der opstår i forbindelse med musikeksport, afvikling af online sessions og de udgifter som her medfølger. Helt konkret kan jeg nu leje studier, så vi kan afvikle det i et professionelt setup med grej og teknikere, samt hyre coaches ind i forbindelse med talentudviklingsdelen, så deltagerne kan modtage professionel sparring på musikken og åbne nye døre indenfor et internationalt netværk. De muligheder vi har her i Danmark, er ganske enkelt helt unikke, og skal bestemt ikke tages for givet. Tak for støtten!”

 

Vil du også søge penge til dit projekt? Puljen har frist sidste torsdag i hver måned - næste gang 25. marts og igen 29. april. Læs mere og søg her.

 

Akut markedspuljen er et af de Koda Kultur-legater, som DPA administrerer.