Ny Koda Kultur pulje med fokus på Writing Camps

Musikforlæggerne i Danmark og DPA – foreningen for professionelle sangskrivere og producere - er gået sammen om en ny Koda Kultur pulje, der udelukkende har fokus på at støtte afholdelsen af writing camps. Første frist er 15. august.

Musikforlæggerne i Danmark og DPA – foreningen for professionelle sangskrivere og producere - er gået sammen om en ny Koda Kultur Pulje, der udelukkende har fokus på at støtte afholdelsen af writing camps. Samarbejdet er oplagt, da begge foreningers hovedfokus er at få dansk musik ud på både det nationale og internationale marked.

”De sidste 10 år er co-writing og writing camps blevet del af sangskrivernes og producernes hverdag i Danmark. I DPA ser vi gerne at endnu flere internationale sangskrivere kommer til Danmark og samarbejder med danske sangskrivere og forlag, da et styrket internationalt netværk er med til at placere dansk musik på verdenskortet”, siger Tobias Stenkjær, forperson i DPA.

Formålet med puljen er netop at støtte songwritercamps for professionelle og højne ambitionsniveauet i den danske musikbranche. Puljen skal understøtte netværk både herhjemme og  internationalt.

 

”Writing Camps har altid været en naturlig del af musikforlæggernes arbejde – at sætte sangskrivere, tekstforfattere, komponister og producere i et åbent rum, for at skabe ny musik. De sange der opstår, er det centrale i vores arbejde i hele verden. Camps er stærke netværksfora, og derfor er det også naturligt at støtte dem her”, siger Ole Dreyer, formand i Musikforlæggerne i Danmark.

Writing Camp puljen kan søges af autorer og musikforlag, der er medlem af Koda. Den første ansøgningsfrist er den 15. august 2021. Læs mere om puljen og søg den her.