Ny forperson i DPA: Tobias Stenkjær

Efter 8 år på posten som formand i DPA takkede Niels Mosumgaard af ved årets generalforsamling den 9. juni 2021. Den nye bestyrelse valgte Tobias Stenkjær som ny forperson ved det konstituerende bestyrelsesmøde den 10. juni.

Efter 8 år på posten som formand i DPA takkede Niels Mosumgaard af ved årets generalforsamling den 9. juni 2021. Den nye bestyrelse valgte Tobias Stenkjær som ny forperson ved det konstituerende bestyrelsesmøde den 10. juni. Tobias Stenkjær har været del af DPA’s bestyrelse i 8 år og været næstformand siden 2020. Stenkjær er sangskriver med 20 års erfaring fra både den nationale og internationale musikscene.

”Først og fremmest er jeg utrolig stolt og ydmyg over at bestyrelsen har valgt mig som den nye forperson. Niels Mosumgaard har gjort en kæmpe indsats for at styrke de professionelle sangskriveres og produceres vilkår og det vil jeg lægge alle mine kræfter i at bygge videre på sammen med den nye bestyrelse”, siger Tobias Stenkjær.

Ved generalforsamlingen den 9. juni blev sangskriver og artist Julie Aagaard valgt ind som nyt bestyrelsesmedlem.

I DPA’s bestyrelse er alle professionelle komponister, sangskrivere og producere, der kender udfordringerne ved at leve af at skabe musik og ved, hvad det det kræver at sælge sine værker og ofte drive en enkeltmandsforretning som musikskaber. 

Bestyrelsen
Forperson Tobias Stenkjær, sangskriver og producer med en dansk grammy og internationale placeringer
Næstforperson Mathias Madsen Munch, komponist med fokus på sync, interaktive produktioner og koncerter for børn.
Bestyrelsesmedlem Julie Aagaard, sangskriver, arbejder i Danmark og i udlandet. Artist under navnet Kill J.
Bestyrelsesmedlem Marcus Winther-John, sangskriver med placeringer nationalt og internationalt. Startede som artist i 'Inside The Whale'. 
Bestyrelsesmedlem Mattis Jakobsen, sangskriver og artist med erfaring nationalt og internationalt.  Bestyrelsesmedlem Jesper Siberg, komponist med over 25 års erfaring i film- og mediemusik. DPA's repræsentant i BFM.
Bestyrelsesmedlem Caroline Ravn Andersen, arbejder kreativt med talentudvikling og studerer Music Management på RMC.

Suppleanter
Betina Følleslev: sangskriver og artist med stort netværk i Odense.
Stine Kinck: Sangskriver og labelejer med fokus på diversitet i musikbranchen.
Claus Frovin: Sangskriver og producer samt tidligere leder af en musikefterskole.

Man er altid velkommen til at kontakte bestyrelsen personligt eller på den fælles mail: bestyrelsen@dpa.org.