Ny arbejdsbolig på Fyn

Nu kan du søge 'The Farmhouse x Royal Studio' på Fyn gennem Koda Kultur. Første ansøgningsfrist er 30. november

6. november

Nu åbner DPA op for ansøgninger til en ny arbejdsbolig gennem Koda Kultur: ‘The Farm House x Royal Studio' beliggende i naturskønne omgivelser nær Oure på Fyn. Dette unikke tilflugtssted omfatter et 50 m2 nyt musikstudie og en charmerende 250 m2 bindingsværksbolig. 

 

I huset er der plads til 8 overnattende gæster fordelt på 4 soveværelser. Med et stort køkken, hyggelig stue og udendørs faciliteter som terrasse med gasgrill og en stor grund til stille stunder eller aktiviteter som fodbold, tilbyder stedet en afslappende atmosfære. Drikkevarer (sodavand, vand, øl, kaffe mv.) er inkluderet, når man får et ophold i Royal Studio.

 

Selve studiet er 50 m2 og udstyret med et plug-and-play setup der er nemt at gå til og optimal akustik, der skaber det ideelle miljø for den kreative proces. Studiet og boligen ligger på en lille lukket vej der, kun huser to ejendomme. 

 

Ophold i huset er muliggjort af Kodas kulturelle midler. 

 

Sådan søger du 

  • I ansøgningen skal du skrive en projektbeskrivelse af hvad du vil bruge opholdet til, samt vedhæfte CV og eksempler på musik

  • Der er nu åbent for ansøgninger til fem forskellige uger i løbet af foråret. I ansøgningen kan du vælge op til tre prioriteter 

  • Huset kan søges af alle medlemmer af Koda gennem Koda Kultur-portalen

  • Ansøgningsfristen er 30. november

 

Søg ophold i huset her