Netværkstur til LA: ”Jeg kommer hjem med følelsen af, at alt er muligt, hvis man gider at arbejde for det”

Fire sangskrivere og producere var i april i Los Angeles på DPA's netværkstur. Læs om deres tur her.

24. maj 2022

Tilbage i 2020 fik fire sangskrivere og producere muligheden for at komme med DPA til Los Angeles og udvide deres netværk. Som med så meget andet spændte corona ben for turen. Men her i foråret kom de fire så endelig afsted.

 

Turen er planlagt og ledet af producer, sangskriver og DPA-medlem Kasper Larsen. Med på netværksturen var denne gang Kim Johansen, Emma Jensen, Carsten Eliasen og Victor Sebastian Dilling.

 

Vil du også med DPA til L.A.? Til efteråret kommer der endnu en mulighed for at deltage på netværksturen – hold øje med DPA’s kanaler.

Herunder kan du læse hvad de fire siger om deres oplevelse i Los Angeles:

"Jeg har fået meget mere end jeg turde håbe på ud af opholdet i Los Angeles. Udover, at jeg havde fornøjelsen af at være afsted med et godt hold, har flere døre åbnet sig i branchen - det gælder producere, sangskrivere og branchefolk. Mit musikalske landskab har ændret sig - både i Danmark og i LA. 

Jeg har aldrig haft mere blod på tanden i forhold til hvad fremtiden indeholder, og ser frem til arbejdet med mange af disse fede mennesker. Udover det, har jeg sjældent oplevet så meget brancheintern interesse for min sangskrivning, hvilket er helt utroligt rørende og fedt. Jeg vil anbefale alle der er seriøse med deres musik at søge netværksturen til LA." 

Victor Sebastian Dilling

 

”At være i Los Angeles har givet mig kreativ energi på ny, fordi byen emmer af kunst, drømme og inspirerende mennesker. Det var fedt at etablere nye bekendtskaber, både i sessions med dygtige writers og gennem LA-folks generelle imødekommenhed. Jeg kommer hjem med følelsen af at alt er muligt, hvis man gider at arbejde for det. Jeg glæder mig allerede til at komme afsted og arbejde igen, hvilket netværket, jeg har skabt gennem DPA-turen, har givet mig et genialt forspring til! ”

Emma Jensen

 

“Hårdt arbejde betaler sig - det synes jeg beskriver turen meget godt. Du får mulighed, gennem DPA, til at få betalt en tur der kan skabe mange muligheder for dig, hvis du har modet på det. Der er ikke noget fastlagt på turen, så du skal selv stå for at få sat tingene op, hvilket gør at networking også bliver en større del af dit virke. Dette ser jeg kun, som en positiv ting. Du står selv for indholdet af turen, mens DPA skaber rammerne.

Jeg fik personligt meget ud af turen, da jeg fik lov til at teste mit netværk af og derved få planlagt nogle virkelig fede sessions. Dette har gjort mit internationale netværk meget stærkere og har nu trukket tråde til flere artister/writers i L.A. samtidig med, at ordet også har spredt sig videre til f.eks. London.

Jeg vil anbefale det til alle der er klar til det næste skridt i deres internationale virke.”

Kim Johansen

"Det var en super inspirerende oplevelse at være med DPA i L.A. Der er noget med de store kontraster i byen og omgivelserne, som gør at man får lyst til at tænke stort. Det er som om alt er tæt på, men alligevel langt fra stjernerne. Jeg kommer personligt hjem med en masse sange i kufferten, men endnu vigtigere nogle oplevelser og en energi jeg kan bruge til at skrive musik ud fra."

Carsten Eliasen

 

Netværksturen er muliggjort af Kodas kulturelle midler og kan søges af alle Kodas medlemmer.