Musikken som levevej – forløb for professionelle

Entrepenerdy, Iværksætterdanmark, Erhvervshus Sjælland, DPA og Promus præsenterer: Musikken som levevej - forløb for professionelle. Forløbet er online og er for dig, der arbejde professionelt med musik, og vil styrke forretningssiden af dit virke.

Få viden og værktøjer til at skabe et økonomisk bæredygtigt og kunstnerisk meningsfyldt arbejdsliv som selvstændig i musikbranchen. Få styr på strategien og mod og motivation til at føre din forretningsidé ud i livet. Bliv en del af et fagligt netværk med andre musik-iværksættere og få feedback på dine drømme og ambitioner. Forløbet foregår primært online, men afsluttes med et fysisk Meet-Up i Aarhus d. 17. september under Spot Festival.

Forløbet er for erfarne, professionelle iværksættere i musikbranchen, hvis virksomheder er stiftet efter d. 30/8/2016 eller som endnu ikke har stiftet CVR. CVR-nummer er altså ikke et krav.  

Det er, bortset fra din tid og entusiasme, helt gratis at deltage, men vi forventer til, at du deltager på alle 8 sessions og afsætter tid til forberedelse.

Du vil helt sikkert få mest ud af forløbet, hvis du kan se dig selv i følgende:

Du arbejder professionelt med musik, måske endda som selvstændig og er en erfaren spiller i musikbranchen. Du kan være udøvende, komponist, sangskriver, producer, musikforlægger, manager eller labelejer etc. og du ønsker konkret, brugbar inspiration og viden til at udvikle din forretning. 

På dette intensive forløb bliver du fortrolig med forretningsmodeller og forretningsplanlægning, så du kan slippe kreativiteten endnu mere løs. Vi arbejder med:

  • Afklaring og motivation. Hvilke visioner har du for din forretning, og hvad er det der driver dig?

  • Handlingsplan og målsætninger. Hvordan opstiller du målsætninger, og hvordan realiserer du dem?

  • Økonomi og ressourcer. Et overblik i øjenhøjde – det er her forretningsgrundlaget virkelig testes. 

Det forventes at du afsætter 30-60 minutter til forberedelse forud for hver session, da det er vigtigt at vi kan diskutere og give feedback på hinandens cases i både plenum og mindre grupper. Du vil i forbindelse med forløbet få adgang til Entreprenerdys online forretningsudviklingsværktøjer og der vil desuden være mulighed for at få vejledning og 1:1 sparring imellem workshops.

 

Bemærk, at sidste session d. 17. september foregår fysisk i Aarhus i forbindelse med SPOT festival. Her vil der være mulighed for at networke med de andre deltagere, underviserne, samt repræsentanter fra DPA og Promus. Ved deltagelse på forløbet tilbydes der desuden rabat til en SPOT+-billet på SPOT festival, der både giver adgang til festivalens konference- og musikprogram.

Dine guides på vejen fra god idé til god forretning 

Entreprenerdy er eksperter i værktøjer og programmer til udvikling af forretningsmodeller for iværksættere, og har igennem de seneste 8 år hjulpet over 1000 virksomheder med at komme godt fra start.  

 

Workshops:

1/9                kl. 9.00 – 11.00

3/9                kl. 9.00 - 10.30

6/9                kl. 9.00 - 10.30

8/9                kl. 9.00 - 10.30

10/9             kl. 9.00 - 10.30

13/9             kl. 9.00 - 10.30

15/9             kl. 9.00 - 10.30

17/9             kl. 12.00 – 14.00 – Fysisk Meet-up, SPOT festival, Aarhus

TILMELD DIG HER

Pladser fordeles efter først-til-mølle-princippet.