Musikken som levevej – forløb for professionelle

Iværksætterdanmark, DPA og Promus præsenterer: Musikken som levevej - forløb for professionelle. Forløbet er online og er for dig, der arbejde professionelt med musik, og vil styrke forretningssiden af dit virke.

Iværksætterdanmark, DPA og Promus præsenterer: Musikken som levevej – forløb for professionelle.

Branche- og temaspecifikt forløb. Online. 8 X 1,5 time mellem 26/4 og 12/5. Forvent forberedelse.  


Få viden og værktøjer til at skabe et økonomisk bæredygtigt og kunstnerisk meningsfyldt arbejdsliv som selvstændig i musikbranchen. Få styr på strategien og mod og motivation til at føre din forretningsidé ud i livet. Bliv en del af et fagligt netværk med andre musik-iværksættere og få feedback på dine drømme og ambitioner.

 

Forløbet er for ambitiøse, professionelle iværksættere i musikbranchen, som enten ikke har stiftet CVR eller hvis virksomheder er stiftet efter d. 30/8/2016. CVR-nummer er altså ikke et krav.  

 

Det er, bortset fra din tid og entusiasme, helt gratis at deltage. 

 

Du vil helt sikkert få mest ud af forløbet, hvis du kan se dig selv i følgende:

Du arbejder allerede professionelt med musik, måske endda som selvstændig. Du kan være udøvende, komponist, sangskriver, producer, musikforlægger, manager, booker eller labelejer etc. og du ønsker konkret, brugbar inspiration og viden til at opstarte eller udvikle din forretning.

 

På dette intensive forløb bliver du fortrolig med forretningsmodeller og forretningsplanlægning, så du kan slippe kreativiteten endnu mere løs. Vi arbejder med:

 

  • Afklaring og motivation. Hvilke visioner har du for din forretning, og hvad driver dig?

  • Handlingsplan og målsætninger. Hvordan opstiller du målsætninger, og hvordan realiserer du dem?

  • Økonomi og ressourcer. Et overblik i øjenhøjde – det er her forretningsgrundlaget virkelig testes.

 

Det forventes at du afsætter 30-60 minutter til forberedelse forud for hver session, da det er vigtigt at vi kan diskutere og give feedback på hinandens cases i både plenum og mindre grupper.

 

Dine guides på vejen fra god idé til god forretning 

Forløbet faciliteres af Entreprenerdy, der er eksperter i værktøjer og programmer til udvikling af forretningsmodeller for iværksættere, og som igennem de seneste 8 år har hjulpet over 1000 virksomheder med at komme godt fra start.  

 

26. april kl. 9.00 – 10.30 
28. april kl. 9.00 – 10.30 
29. april kl. 9.00 – 10.30 
3. maj kl. 9.00 – 10.30 
5. maj kl. 9.00 – 10.30
7. maj kl. 9.00 – 10.30
10. maj kl. 9.00 – 10.30
12. maj kl. 9.00 – 10.30

Tilmeld dig her

 

Iværksætterdanmark: Viden og værktøjer gennem workshopforløb – helt lokalt, landet rundt og i det digitale univers. Læs om flere forløb og meget mere her.