Onlinemøde for nye medlemmer: Brug DPA!

DPA inviterer til online møde 2. november med fokus på, hvad du som medlem kan bruge foreningen til.

Er du nyt medlem af DPA? Overvejer du at blive det? Eller vil du bare gerne høre mere om, hvordan du får det meste ud af foreningen?

Som sangskriver og producer er dit netværk afgørende: Hvem samarbejder du med? Har sessions med? Hvor meget kan man tage i producer- og sangskriverfees, når et label ringer? Alle de spørgsmål er afgørende for at kunne arbejde professionelt med at skabe musik. DPA er dér, hvor du kan stille de spørgsmål og få svar fra din forening og dine kollegaer.

Vi holder derfor et online møde, hvor to af vores medlemmer vil fortælle om deres erfaringer med at skabe musik til markedet og være aktive i DPA. Du vil møde:Julie Aagard
Julie Aagaard er sangskriver, producer, journalist og artist under kunstnernavnet KIll J.

Med ca. 13 års erfaring i branchen har hun arbejdet i ind- og udland med musik og musikformidling. Med har en bred vifte af samarbejder med bl.a publishere, labels, producere og artister deler hun ud af sine erfaringer med at bygge en karriere i branchen og metoder til hvorledes vi kan få et projekt til at vokse.

Som artist er hun signet på No3 I Skandinavien og På Nettwerk Music Group i USA, Canada, Storbritannien og Tyskland. Som sangskriver har fået placeret sin musik i bl.a. USA, Stor Britannien, Australien, Kina, Sydkorea, Frankrig og arbejdet med udenlandske navne som Chainsmokers, (Columbia/Sony), HONNE (Atlantic),  Jarami (RCA), Clarence Clarity (Bella Union), Nicky Romero (RCA), M-Phazes Liam Howe, Oceaán (Chess Club), Zebra Katz (Mad Decent), TOKiMONSTA (Young Art Records).

Julie sidder desuden i DPAs Akut Eksportudvalg og Arbejdsophold i LA og London.

Thomas Volmer Schulz
Thomas Volmer Schulz er uddannet guitarist på London College of Music (Bmus Hons), men har sidenhen primært arbejdet som producer og sangskriver.
Han begyndte mens at producere under hans studietid i London, og er derfra flyttet til København, hvor han gennem tiden har arbejdet med en bred vifte af genrer samt forskellige artister, producere og writers. Han har b.la. arbejdet med folk som Craig David, Niels Brandt, Kevin Lyttle, Clemens, Kenneth Bager, Aloe Blacc, Aura Dione, Storm Queen, DJ Remady, Miss Dynamite og mange, mange flere.I 2017 komponerede han musikken til Brdr. Avaz’ debutfilm ”Mens Vi Lever” som blev en kæmpe succes og solgte over 100.000 biograf-billetter i Danmark.

Han lavede al musikken sammen med Bent Fabricius-Bjerre. Sidenhen har han bl.a. komponeret musikken til kortfilmen Welcome Home som vandt en Ekko Award, samt den seneste film af Brdr. Avaz, Kollision, som har Nikolaj Lie Kaas i hovedrollen. Kollision har pt. fået ca. 250.000 danskere i biografen. Også denne var et samarbejde mellem Thomas Schulz og Bent Fabricius-Bjerre. Tidligere i 2019 lavede han, sammen med Clemens, musikken til ”Terkel – The Motherfårking Musical” som blev sat op i Tivoli samt tour, i samarbejde med Live Nation og Langkjær Entertainment. I hovedrollerne var bl.a. Ruben Søltoft, Martin Brygmann, Clemens, Adam & Noah, Thomas Bo Larsen og Lea Thiim Harder. Senest har komponeret lidt over 140 stykker musik til TV-Serien ALFA som sendes på TV2 over efteråret.

Udover sit virke som komponist og producer er Thomas Volmer Schulz også radiovært på programmet ”Vidundergrunden”, som sender 3 timers ny, dansk musik hver fredag aften på P3.

Niels Mosumgaard
DPA’s formand Niels Mosumgaard, der selv er sangskriver og komponist, vil fortælle mere om DPA og hvordan du kan bruge DPA som sangskriver og producer.  

Husk tilmelding

Tilmeld på oliver@dpa.org. Så vil du modtage et link på dagen.
Er du ikke medlem af DPA endnu, så kan du melde dig ind her.

Tid og sted

Mandag den 2. november kl 17-18.15
Mødet vil blive holdt online.