Mindeord for Hans Henrik Koltze

Tekstforfatter og mangeårigt DPA-medlem Hans Henrik Koltze er død. Æret være hans minde.

Hans Henrik Koltze, tekstforfatter for blandt andre Sneakers, Lis Sørensen og Sanne Salomonsen er død. Æret være hans minde. Her kan du læse bestyrelsesmedlem i DPA Marcus Winther-Johns ord til Hans Henrik Koltze:

Koltze, du var en gentleman.

Første gang jeg mødte dig var på writing camp for Sanne Salomonsen i Puk Studiet i 2007. Jeg kæmpede for at skrive min første sang til Sanne og du havde allerede (stort set) samtlige Sneakers hits foruden klassikere med bl.a. News og One Two i dit bagkatalog. Men du var graciøs og rummelig fra første færd. Vi connectede i ordnørderiet, for du gav dig uselvisk hen til kunsten, at sætte ord til musik, på forbilledlig vis.

Der var altid positiv energi i mødet med dig til DPA’s årlige Keglefest, på writing camps mm. og du gjorde mig så stolt ved at dukke op til release på min roman for at hjælpe med at sende mine ord godt afsted.

Du har sat dit mærke her på jorden, både i dine smukke tekster og dine kollegers hjerter.

Koltze, du er savnet men dine ord er udødelige!

Sankt Peders Engle, Woodoo, Sui Sui, Johnny på Havet, Efter Festen, Midt i en drøm, Hvide Løgne, 1000 kys, Vis Mig Hvem Du Er, Du Tænder Lys, Hvorfor Ikke Mig, En Usynlig Mand, Nat Villavej, Gaden osv.