Medlemstilbud: Coaching for kreative

Vil du have værktøjer til at passe på dig selv i en konkurrencepræget branche? DPA tilbyder nu vores medlemmer plads på en online workshop om de mentale værktøjer, du kan bruge i dit arbejde som sangskriver og producer.

Gitte Karvonen tager desværre ikke imod nye henvendelser i øjeblikket.

Som sangskriver og producer arbejder du ofte alene og med et præstationspres for at levere. Ligesom topatleter og ledere i dag gør mere og mere brug af mentale redskaber for at kunne holde til præstationspresset og passe på sig selv, så er det heldigvis også et fokus, der er kommet mere og mere i musikbranchen.

 

Her i DPA vil vi derfor gerne invitere vores medlemmer til et online medlemsmøde med coach for kreative, Gitte Karvonen, der er specialiseret i at rådgive mennesker, der arbejder inden for de kreative fag.

 

På workshoppen vil Gitte Karvonen komme med konkrete redskaber, du kan bruge efterfølgende og komme ind på emner som:

  • Det at være selvstændig: at arbejde meget alene, og risikoen for at føle sig alene eller decideret ensom.

  • Præstationsangst.

  • Post-Corona: Værktøjer til at komme fra nedlukning til åbning. Det at skulle ud igen efter et år med begrænset social kontakt og online sessions i stedet for rejser. Hvordan laver man en god overgang?

 

Læs mere om Gitte Karvonen her.

 

Tilmeldingsfrist tirsdag den 1. juni
Workshoppen afholdes torsdag den 3. juni kl 10.30 til 12.30 via Zoom.


Der er begrænsede pladser til workshoppen for at bevare et fortroligt rum. Skriv til Oliver Aabo for at tilmelde dig: oliver@dpa.org


I din tilmeldingsmail må du meget gerne skrive kort, hvad du håber at få ud af workshoppen og hvilke af de ovenstående emner, du er mest interesseret i at høre om.


Pladserne bliver fordelt efter først-til-mølle.

 

Som medlem af DPA er tilbuddet gratis. Er du ikke medlem endnu? Så kontakt oliver@dpa.org og hør mere medlemskab.

Foto: Allan Niss, fotoniss.dk