Medlemsrabat på rådgivning om mental trivsel og sundhed

DPA giver alle medlemmer mulighed for rabat, på rådgivning om mental trivsel og sundhed hos Gitte Karvonen.

3. juni 2024

Som sangskriver og producer arbejder du ofte alene og med et præstationspres for at levere. Ligesom topatleter og ledere i dag gør mere og mere brug af mentale redskaber for at kunne holde til præstationspresset og passe på sig selv, så er det heldigvis også et fokus, der er kommet mere og mere i musikbranchen. Derfor tilbyder DPA vores medlemmer rabat på rådgivning hos Gitte Karvonen, der er specialiseret i at rådgive mennesker, der arbejder inden for de kreative fag.

Den normale timepris er 975 kr. plus moms og DPA’s medlemmer tilbydes en timepris på 800 kr. plus moms. Husk derudover også at sessions kan være fradragsberettigede.

Læs mere om Gitte Karvonen her: https://coachforkreative.dk/

Herunder kan du læse nogle udtalelser fra DPA-medlemmer, der har fået rådgivning af Gitte:

"Gennem mit forløb med Gitte har hun hjulpet mig til aktivt bedre at tage vare på min karriere. Både hvad angår håndtering af arbejdspresset og relationer – så jeg kan være tryg i det daglige arbejde i en kreativ branche – samt hvordan jeg arbejder med mit netværk, så jeg kan skabe mulighederne for min karriere.”

“Jeg følte jeg var på arbejde hele tiden. Det var et hul der aldrig blev fyldt op. Jeg var udmattet, og det hele var uoverskueligt. Jeg var ikke rigtig glad og aldrig tilfreds med noget. Gitte hjalp mig til at få struktur på mine projekter og min tid, så jeg også kunne lægge det fra mig og lade op. Det har givet mig meget mere energi, men også et overblik jeg aldrig før har haft. Nu kan jeg også se alt det jeg har opnået. Før afløste det ene det andet i en lang køre”.

 

Du booker direkte hos Gitte, hvor du bare skal opgive dit medlemsnummer hos DPA. Hvis du har brug for at få oplyst dit medlemsnummer, så kontakt os på: dpa@dpa.org. Rabatten er for både almindelige medlemmer og vækstlagsmedlemmer.

Er du ikke medlem af DPA endnu? Så kontakt oliver@dpa.org og hør mere medlemskab.

 

Foto: Allan Niss