Masterclass: Artistudvikling og artistsamarbejde

Kom til online masterclass med producerne Emil og Asmus Harm samt A&R Julia Bratland onsdag d. 17. marts. kl. 13, hvor emnet er 'artistudvikling og artistsamarbejde'.

Hvad er den gode arbejdsproces når man skal udvikle og samarbejde med en artist? Hvordan får man som producer artisten til at trives? Og hvilken rolle spiller en A&R i processen?

 

I denne online masterclass zoomer vi ind på artistudviklingen, og stiller skarpt på produceren og A&R’ens rolle i dette – og hvordan man skaber det bedste samarbejde mellem disse to. Til det har vi inviteret producerne Emil og Asmus Harm samt A&R Julia Bratland, der vil indgå i en dialog om de muligheder og udfordringer der er i dette arbejde. Her vil de tage i konkrete eksempler fra deres karriere. Der vil også være mulighed for at stille spørgsmål.

 

Om panelet

Producerteamet ’Harm’ består af de to brødre Asmus Harm og Emil Harm. På Spotify alene har deres sange været streamet over 130 millioner gange. De to DPA-medlemmer har været nomineret til ”Årets producer” til Danish Music Awards i 2019 og 2020. I 2019 blev de ligeledes nomineret for deres arbejde med artisten Topgunn på albummet ’1991’, der er dobbelt platincertificeret. De havde den mest streamede sang på Spotify sidste år med ”Errudumellahvad” med Icekiid, der også blev udvalgt til det officielle FIFA21-soundtrack.

 

Julia Bratland arbejder som A&R og product manager hos Universal Music, hvor hun bl.a. arbejder med navne som BATHSHEBA, Angående Mig, Simsey, MOODY, Tessa, Emelie Hollow, Muri m.fl.

 

Praktisk information

Webinaret foregår onsdag 17. marts, kl. 13-14 over Zoom.

Tilmeld dig på oliver@dpa.org. Der er et begrænset antal pladser. Alle medlemmer af Koda kan deltage.

Masterclassen er muliggjort med midler fra Koda Kultur.