Kom med ind i studiet med Emil Falk og Viktoria Siff

Nogle af Danmarks bedste sangskrivere åbner op for deres kreative proces, når DPA og Promus inviterer til masterclass med sangskriverne Emil Falk og Viktoria Siff.

Nogle af Danmarks bedste sangskrivere åbner op for deres kreative proces, når DPA og Promus inviterer til masterclass med sangskriverne Emil Falk og Viktoria Siff. Hvordan skrev Emil Falk og Hugo Helmig sangen 'Please Don’t Lie'? Hvordan fik Viktoria Siff afsat en af sine sange til den amerikanske artist Alicia Keys?

Både Emil Falk og Viktoria Siff er fra Aarhus – i dag arbejder Emil fra København, mens Viktoria Siff de sidste 7 år har boet og arbejdet i Los Angeles. Udover at fortælle om sangskriverhåndværket, vil de også dele deres erfaringer med at skabe en karriere som professionel sangskriver ud fra Aarhus.

Emil Falk

… var den mest spillede danske musiker i radioen i 2019 (kilde: Gramex). Emil Falk har bl.a. samarbejdet med Hugo Helmig, Thomas Helmig, Christopher, Alphabeat, Benal, Lukas Graham. Emil Falk er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium, og var del af det aarhusianske hiphop-kollektiv Flødeklinikken.

Viktoria Siff

… har skrevet sange for Alicia Keys, Macy Gray, Stanaj, Austn, Krewella, Medina, Giorgia, Boyzone og mange flere. Hun har haft flere top 1s-10s og 20s i UK, Skandinavien og Japan og hendes første single release i USA gik platin. Derudover har hun været vokalcoach for acts som 5 Seconds of Summer og While She Sleeps og nu har hun også selv trådt ind i lyset med sit eget soloprojekt SIFF. Viktoria Siff er fra Aarhus, men har de sidste år haft base i L.A.

Tid og sted

Tirsdag den 1. december kl 17-19
Promus, Vester Allé 15, Aarhus - adgang igennem vinbaren Pica Pica (husk mundbind)

Tilmelding

Mødet er åbent for medlemmer af Koda og DPA. På grund af corona er der begrænset med pladser. Tilmelding mailes til: jesper@promus.dk

COVID-19 retningslinjer

Mødet følger retningslinjerne for afholdelse af arrangementer. Man skal således have maske på når man står op.

Mødet er muliggjort med midler fra Kodas Kulturelle midler.