Intro til hjælpepakker og kompensationsordninger

DPA og Dansk Artist Forbund holder endnu et webinar, hvor du kan blive klogere på de hjælpepakker og kompensationsordninger, man kan søge. Webinaret foregår fredag den 26. marts kl. 13-15.

Intro til hjælpepakker og kompensationsordninger – webinar for medlemmer af DAF og DPA

DPA og Dansk Artist Forbund gentager samarbejdet om et webinar for vores medlemmer, hvor eksperter fra Kulturstyrelsen vil gennemgå de relevante hjælpepakker og kompensationsordninger, man kan søge som sangskriver, komponist, musikproducer og artist. Derudover vil Daniel Muschinsky, regnskabskyndig og musiker, guide os igennem de relevante ordninger hos Erhvervsstyrelsen med fokus på freelancere og mindre virksomheder.

Webinaret bliver holdt fredag den 26. marts kl. 13-15 via Zoom. Alle medlemmer af DPA og DAF har modtaget en invitation med link. Hvis du er medlem af en af de to organisationer og ikke har modtaget invitationen, men gerne vil deltage, så skriv til oliver@dpa.org (DPA) eller til dk@artisten.dk (DAF).


På webinaret vil du møde:

Torben Lyngsø, Kulturstyrelsen
Amalie Nymark Duholm, Kulturstyrelsen  
Daniel Muschinsky, regnskabskyndig og musiker
Sara Indrio, DAF
Niels Mosumgaard, DPA

”Vores erhverv er hårdt ramt og det kommer til at trække lange økonomiske spor. DPA opfordrer derfor alle vores medlemmer til at gøre brug af de hjælpepakker og kompensationsordninger, der er mulige”, siger formand i DPA, Niels Mosumgaard, der håber medlemmerne vil benytte sig af dette tilbud for at få en introduktion til det landskab af hjælpepakker, der er aktuelle lige nu.

Relevante links
Links til hjælpepakker og kompensationsordninger:
Kulturstyrelsen: https://slks.dk/covid-19/
Erhvervsstyrelsen: https://virksomhedsguiden.dk/erhvervsfremme/content/temaer/coronavirus_og_din_virksomhed/