Hosted by Sune Svanekier & Lasse Aagaard

AFLYST! Kom til Hosted by med fokus på musicalverdenen 26. oktober. Begrænset antal pladser - husk tilmelding.

30. september

Arrangementet er desværre aflyst.

DPA præsenterer Hosted By – en række events, hvor nogle af Danmarks dygtigste musikskabere er værter for en eftermiddag med netværk, viden og gode kollegaer. Husk tilmelding da der er et meget begrænset antal pladser!

 

Aftenens tema og indhold skifter alt efter, hvem der er vært. I oktober er fokus på muscialverdenen, hvor Sune Svanekier og Lasse Aagaard fra trioen Høg·Aagaard·Svanekier er værter. De vil – i ord, musik og billeder – fortælle om deres mangeårige arbejde med at skabe nye danske musicals. De vil tage deltagerne med ind i maskinrummet og fortælle om, hvordan deres fascination af musicals har ført dem til store oplevelser med forestillinger på bl.a. Østre Gasværk Teater, Folketeatret, Bellevue Teater og Odense Teater. Rejsen har dog ikke været uden forhindringer, og Sune og Lasse vil også belyse det store arbejde, det kan være at trænge igennem til teatrene med nyskrevet materiale. I et bredere perspektiv vil de berøre den store udvikling, genren har været igennem de seneste tyve år.

Endelig vil de, med udgangspunkt i deres kommende stort anlagte musical om Dronning Margrethe 2. – en forestilling, der har premiere på Det Kongelige Teater sommeren 2023 – tage deltagerne med ind i deres arbejdsproces.


Tid og sted

Gamble
H.C. Ørstedvejs 63A, 1879 Frederiksberg
Onsdag den 26. oktober
Kl. 16-19

 

Tilmelding
Der er et meget begrænset antal pladser til Hosted By.

Alle medlemmer af Koda kan søge om en plads.

 

Hosted By bliver afholdt i hyggelige omgivelser på cocktailbaren Gamble på Frederiksberg. Hosted By vil være et tilbagevendende event, og du kan glæde dig til et bredt udvalg af værter hen over det kommende år. Hosted by er muliggjort af Kodas kulturelle midler.