Hosted by Ronni Vindahl

Kom til Hosted by med vært Ronni Vindahl d. 19. juni. Der er et begrænset antal af pladser, så skynd dig at tilmelde dig.

30. maj 2024

Hosted by er DPA’s tilbagevende event, hvor nogle af Danmarks dygtigste musikskabere er værter for en aften med netværk, viden og gode kollegaer.

DPA inviterer endnu engang til Hosted by d. 19. juni med Ronni Vindahl som vært. Der er et begrænset antal af pladser, så skynd dig at tilmeld dig.

Ronni Vindahl er sangskriver, komponist og producer. Han har arbejdet med folk som MØ, Avicii, Kendrick Lamar og The Minds of 99. Et af disse samarbejder resulterede i en grammy-nominering for "Album of the year" i 2014. Udover disse samarbejder har han også udgivet musik i eget navn. Udover at skrive og producere musik, så er han medstifter af musikkollektivet Boom Clap Bachelors samt underviser på Danish Songwriting Academy og det Rytmiske Musikkonservatorium.

Den 19. juni vil Ronni Vindahl dele ud af sin viden og erfaringer fra hans lange og succesfulde karriere i branchen. Netværksaftenen foregår i hyggelige rammer hos DPA, hvor du får mulighed for at møde andre sangskrivere, producere og branchefolk, der er relevante, hvis du arbejder - eller gerne vil arbejde - inden for det felt, som Ronni Vindahl repræsenterer med sin musik.

Tid og sted

Lautrupsgade 9, 2100 København Ø
Tirsdag den 19. juni 2024
Kl. 16-19

Tilmelding
Der er et meget begrænset antal pladser til Hosted By. Er du interesseret i at deltage, kan du ansøge om en plads her.

Alle medlemmer af Koda kan søge om en plads.

Foto: Emma Hjortshøj