Hosted by Karen Marie Bille

Kom til Hosted by i børnemusikkens tegn med Karen Marie Bille og Malene Kjærgård den 2. november.

9. oktober 2023

Hosted by er DPA’s tilbagevende event, hvor nogle af Danmarks dygtigste musikskabere er værter for en aften med netværk, viden og gode kollegaer.

Til denne aften Karen Marie Bille, også kendt som Spillebillen, aftenens vært, hvor fokus vil være på børnemusikkens verden. Karen Marie har inviteret Malene Kjærgård, der står bag ’Musiksanseriet’ og ’Jorden Rundt’, med som medvært denne aften.

Det bliver med garanti en hyggelig aften, hvor Karen Marie og Malene vil dele deres erfaringer og forhåbentlig inspirere komponister og musikere med interesse for børnemusik til, hvordan man får det hele til at spille med kompositionsprocesser, udgivelser, sociale medier, undervisning, koncerter og alle de andre dele, som udgør det kludetæppe af et arbejdsliv, vi musikere og komponister som regel befinder os i. Der vil også være tid til spørgsmål og sparring, så vi kan inspirere hinanden.

Tid og sted

Torsdag den 2. november

15.30 – 18.30

Gamble, H.C. Ørstedsvej 63

Tilmelding

TILMLED DIG HER

Alle medlemmer af Koda kan tilmelde sig. Der er et begrænset antal pladser.

Karen Marie Bille åbnede Musikskolen Spillebillen i 2004, og hun ser frem til at fejre sit 20-års jubilæum næste år. Hun har komponeret og udgivet tæt på 100 børnesange, der både bliver brugt i hendes undervisning og har et stort og stadigt voksende publikum på diverse streamingtjenester. Sideløbende har hun komponeret og udgivet tæt på 100 børnesange, der både bliver brugt i hendes undervisning og har et stort og stadigt voksende publikum på diverse streamingtjenester. Karen Marie har spillet et hav af børnekoncerter landet rundt, og hendes sange bliver brugt flittigt af andre undervisere på landets musikskoler, i kirkerne og i institutionerne. De sidste par år har hun også været ansat på Rigshospitalet, hvor hun laver musikalsk legestue med de indlagte børn og deres familier. Karen Marie har 3 år i træk været nomineret til Børn i Byen prisen, og hun modtog i 2020 hovedlegatet fra Fru Hedevig Quiding-fonden.

Malene Kjærgård har skabt to børnemusikuniverser: ”Musiksanseriet” og ”Jorden Rundt” og udgivet fire albums, som har en stor og engageret lytterskare på diverse streamingtjenester. Malene er både blevet tildelt Carl Prisen ”Årets komponist – Børnemusik” og en DMA ”Børnejazzprisen”, spiller ligeledes mange børnekoncerter i hele landet og har skabt en Instagram-profil, hvor hun dagligt inspirerer sine +20.000 følgere til at bringe mere musik, leg og bevægelse ind i hjemmet. Hun har også haft stort succes med flere crowdfunding-kampagner, som en del af finansieringen af både udgivelser af albums og produktion af musikvideoer.

Foto: Kit Møller