Hosted by Jonas Struck

DPA inviterer til anden omgang af Hosted by 27. april. Her er filmkomponist Jonas Struck aftenens vært. Der er et meget begrænset antal pladser.

31. marts 2022

DPA præsenterer for anden gang Hosted By – en række events, hvor nogle af Danmarks dygtigste musikskabere er værter for en eftermiddag med netværk, viden og gode kollegaer. Husk tilmelding da der er et meget begrænset antal pladser!

Aftenens tema og indhold skifter alt efter hvem der er aftenens vært. I april kan DPA invitere til Hosted by med filmkomponist Jonas Struck i samarbejde med BFM – brancheklubben for Film- og Mediekomponister. Jonas Struck, der er tidligere sangskriver og guitarist i bandet Swan Lee, har de sidste 15 år komponeret filmmusik til en lang række spillefilm, dokumentarfilm og tv-serier primært i Skandinavien bl.a. tennisdramaet ”Borg vs McEnroe”, Netflix serien ”Ragnarok” og ”Vores Mand i Amerika” (instrueret af Christina Rosendahl), der var nomineret til HARPA Nordic Film Composers Award 2022.

 

Til denne Hosted by kan du møde Jonas Struck og holdet bag den kommende danske spillefilm ”Kagefabrikken” til en snak om filmscoring, hvordan man omsætter et manuskript til et medfortællende score, der understøtter filmens følelser og historie på den bedst tænkelige måde.

”Kagefabrikken” er en tankevækkende og morsom dansk komedie, der vil prikke til danskernes fremmedangst og fremadstormende sundhedsfanatisme. Filmen har Nicolas Bro og Emma Sehested Høeg i hovedrollerne.


Vi snakker proces fra manuskript til færdigt score. Vi gennemgår scener fra filmen og sammen med instruktør Christian Lollike, klipper Anders Villadsen og komponist og sanger Karen Krogshøj snakker vi om, hvordan det endte med lige netop det tema og den følelse på den pågældende scene. Vi kommer ind på det vigtige tætte samarbejde med klipper og tonemester.

 

Derudover vil Jonas fortælle om sin vej fra guitarist i Swan Lee til at starte som filmkomponist og om, hvordan man skaber et nyt netværk i filmbranchen.


Tid og Sted

Gamble
H.C. Ørstedvejs 63A, 1879 Frederiksberg
Onsdag 27. april
Kl. 16-19

 

Tilmelding (VENTELISTE)
Der er et meget begrænset antal pladser til Hosted By. Er du interesseret i at deltage kan du ansøge her.

OBS. Der er i øjeblikket ingen ledige pladser til arrangementet. Udfyld formularen for at komme på venteliste.

Alle medlemmer af Koda kan søge om en plads.

 

Hosted By bliver afholdt i hyggelige omgivelser på cocktailbaren Gamble på Frederiksberg. Hosted By vil være et tilbagevendende event, og du kan glæde dig til et bredt udvalg af værter hen over det kommende år.