Hosted by Frederik Thaae

Kom til Hosted by Frederik Thaae onsdag den 31. maj! Tilmeld dig her - der er et meget begrænset antal pladser.

27. april 2023

Kom til Hosted by med Frederik Thaae og hør om hans mange forskellige projekter med bl.a. Minds of 99, Artigeardit, JADA og en stribe udenlandske navne som Kate Nash, Pussy Riot og The Glorious Sons.  

 

Husk tilmelding da der er et meget begrænset antal pladser.  

 

Hosted by er DPA’s tilbagevende event, hvor nogle af Danmarks dygtigste musikskabere er værter for en aften med netværk, viden og gode kollegaer.   

  

Frederik Thaae er efter en årrække i USA vendt hjem til Danmark, hvor han bl.a. har produceret ’Infinity Action’ med Minds of 99 og “Længe Leve” med Artigeardit, og i det sidste år også er sprunget ud some score- og musicalkomponist.  

Thaae arbejder både med danske og internationale projekter over en bred vifte af genrer og har selv en baggrund i bandet A Kid Hereafter. Til Hosted by tager Thaae nogle af sine kollegaer med, som vil fortælle om deres samarbejde med Thaae og hvorfor de netop vælger ham som samarbejdspartner. 

 

DPA og Frederik Thaae inviterer jer til et netværksmøde i hyggelige rammer på en cocktailbar på Frederiksberg, hvor du får mulighed for at møde andre sangskrivere, producere og branchefolk, der er relevante, hvis du arbejder - eller gerne vil arbejde - inden for det felt som Frederik Thaae repræsenterer med sin musik.   


Tid og sted  

Gamble
H.C. Ørstedvejs 63A, 1879 Frederiksberg
Onsdag den 31. maj
Kl. 16-19  

 

Tilmelding
Der er et meget begrænset antal pladser til Hosted By. 
Ansøg om en plads her. 

Alle medlemmer af Koda kan søge om en plads.